Privé of Duo Magic Truffel Ceremonies I Dag retraite

Wil je liever een privé- of een duo ceremonie boeken, in een veilige, liefdevolle en therapeutische setting en ervaren wat de Magic Truffel jou kan brengen?

Tijdens deze dag is alle aandacht voor jou/jullie twee.

Na aanmelding en overleg, ontvang je van mij een intakeformulier en informatie. Daarna volgt een intakecall waarbij wij je intakeformulier doorlopen, stilstaan bij jouw intenties en ruimte is om al jouw vragen te beantwoorden zodat jij goed voorbereid en met vertrouwen aan de sessie kan deelnemen.

After care en integratie is een belangrijk onderdeel van de ceremonie, uiteraard krijg je ook daarbij de nodige support en begeleiding.

De volgende data in februari zijn bij mij op locatie in Den Bosch te boeken:
- Woensdag 21 februari
- Donderdag 8, 15 of 22 februari
- Zondag 25 februari

De truffel ceremonie vindt plaats op de locatie (Bliss Home) waar ik ook de groepsceremonies faciliteer.

Uiteraard kan de ceremonie ook bij jou thuis of op een andere locatie worden gefaciliteerd. Prijs op aanvraag en afhankelijk van locatie/wensen.

Wil je meer informatie en heb je vragen?

Voel je vrij om mij te bellen, ik ben bereikbaar op 0639504820

Liefs Tatjana
www.blissfulhealing.nl

Blissful Healing is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Blissful Healing uit Den Bosch : Psilocybine, healing, magische reis, dagretraite, truffelceremonies, 1 op 1 begeleiding, 1 op 1 coaching, integratie, levensvragen, Magic Truffle Retreat, Kundalini, Heilige sjamanistische medicijn, Sacred shamanic medicine, Rapéh, .

bron : Blissful Healing

Geplaatst op donderdag 1 februari 2024.