Recovery Cabin presenteert franchiseconcept op internationale therapeuten beurs

Recovery Cabin, pionier in innovatieve zorgoplossingen, kondigt met trots zijn deelname aan de internationale therapeuten beurs (https://www.internationaaltherapeut.nl/deelnemers/recovery-cabin/ ) aan op 18 en 19 november. Tijdens het evenement zal het bedrijf zijn unieke franchiseconcept demonstreren dat de zorgsector radicaal transformeert.

We zijn op zoek naar gedreven ondernemers die klaar zijn om zich bij ons aan te sluiten en dit vooruitstrevende zorgconcept in hun regio te introduceren, zegt Eddy Filius de ontwikkelaar van Recovery Cabin.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de volgende stap in zorginnovatie. Ontmoet ons op de beurs en ontdek hoe u een verschil kunt maken!

Recovery Cabin is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Recovery Cabin uit Goes : Detox, Energieboost, Hoofdpijn, Rugpijn, Menstruatieklachten, Overgang, Stress, Burn-out, Mentale onbalans, Blokkades, Concentratievermogen, Loslaten, Communicatie, concentratiestoornissen, slapeloosheid, temperatuurschommelingen, hormonale veranderingen, vochtophoping, snel benauwd, onrustige huid, veel overdenken, piekeren, recovery cabin, .

bron : Recovery Cabin

Geplaatst op maandag 4 september 2023.