Self Care

Deze workshop staat in het teken van ervoor jezelf zijn. Een combinatie van zelfreflectie opdrachten, yoga, meditatie, kennis over het brein en vooral praktische tools waarin je leert een andere relatie met jezelf op te bouwen, één die gebaseerd is op liefde.

In deze workshop duiken we in de wereld van self care. Waarom vinden we het toch zo lastig onszelf te waarderen? Wat aardiger te zijn voor onszelf? Veel mensen zijn strenger voor zichzelf dan voor anderen. Hoe is dat bij jou? Geef je jezelf wel eens een complimentje of vind je het eigenlijk nooit goed genoeg?

We onderzoeken wat de termen zelf liefde, zelf vergeving en zelf compassie nu precies betekenen, leren hoe ons zenuwstelsel werkt, maken kennis met onze innerlijke criticus en passen praktische lichaamsgerichte oefeningen toe. Gecombineerd met zelf reflectie oefeningen krijg je tools die jou ondersteuning bieden in het beter voor jezelf zorgen. Niet alleen op de mat, juist ook in het dagelijks leven.

Asana's (houdingen), dhyana (meditatie) en pranayama (ademtechnieken) zijn onderdeel van deze workshop.

Je hoeft geen ervaring met yoga, pranayama of meditatie te hebben; de workshop is voor iedereen geschikt. Voel je welkom!

Wat: Self Care workshop
Wanneer: zaterdag 9 december
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Yogazenter, Amsterdam Oost

Wat: Self Care workshop
Wanneer: zondag 10 december
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Yogaspot Buitenveldert

Meer informatie: trixvanhest@gmail.com

“Self-Care is how to take your power back"

Carpe Nunc is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Carpe Nunc uit Amsterdam : yogadocente, mindfulness idealist, bodytalk behandelaar, yoga coaching, meditatie, mindfulness coach, persoonlijke coach, hatha yoga,.

bron : Carpe Nunc

Geplaatst op woensdag 1 november 2023.