Sommige kinderen zijn ware meesters in het zich aanpassen op school

Sommige kinderen zijn ware meesters in het zich aanpassen op school. Ze zijn rustig, meegaand, oplettend en lijken hun gevoelens goed onder controle te houden tijdens de schooldag. Maar zodra ze thuiskomen, kan er een ware uitbarsting van emoties plaatsvinden. Of ze willen thuis juist alles bepalen. Weg meegaandheid.

Als je kind zich de hele dag aanpast om aan sociale normen te voldoen, kan dat leiden tot intense emoties, zodra ze een veilige omgeving bereikt waar ze zichzelf kan zijn. Het is voor jou als ouder en voor je kind echt niet fijn als haar emmertje na een schooldag zo overloopt. Natuurlijk kun je zorgen voor voldoende rust en ontspanning na schooltijd. Maar het is prettiger als je kind leert gedurende de dag haar wensen en emoties op een goede manier te uiten en te verwerken.

Ben jij blij dat de herfstvakantie er bijna aankomt, omdat je dochter/zoon dan weer wat meer tot zichzelf komt? Dan is de Happy Kids Weerbaarheidstraining wat voor jullie. De training helpt kinderen om zichzelf meer te laten zien en hun emoties te uiten ook op school, waardoor de druk niet opbouwt tot ze thuis zijn.

We starten direct na de herfstvakantie, dus meld je zoon/dochter snel aan!
http://www.happykidstrainingen.nl/happy-kids....

#Hoogsensitievekinderen #Opvoeding #Emoties #Weerbaarheidstrainingkind #jezelfzijn #aanpassen #zelfvertrouwen #grenzenstellen

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op donderdag 12 oktober 2023.