Speciale zomer aanbieding voor juni en juli!

Duo coaching/workshop met paarden voor 2 personen nu voor de aktieprijs van 145 euro voor 1,5 uur!

Speciale zomer aanbieding voor juni en juli!

Altijd al eens een paardencoaching willen doen? Dan is nu je kans om met een vriend of vriendin, dochter, neef/nicht, broer/zus, buurvrouw/man of met je partner dit avontuur te komen ervaren.

Het is mogelijk om ieder een vraagstuk in te brengen of om een familie-opstelling met paarden te doen of een algemene kennismaking met paardencoaching of een mindfulness-paardencoaching workshop te doen. Lekker buiten in de natuur en de heilzame werking van paarden ervaren.

Ook leuk om als cadeau te geven.

Duur 1,5 uur. Locatie: Voorthuizen (makkelijk te bereiken via de snelweg). Data: mogelijk op dinsdagen, vrijdagen en zaterdagen in overleg. Kosten: actieprijs van 145 euro inclusief koffie en thee. Deze optie is voor max 2 personen waarbij ieder zijn persoonlijke of gezamenlijke vraagstuk in kan brengen, of een mindfulness workshop met de paarden, of een familieopstelling met de paarden, of een algemene kennismaking met de paarden kan doen.

Met vriendelijke groeten,

A.D. (Alma) van de Peppel Equivitae-therapie en coaching met paarden

www.equivitae.nl 0610594248

Equivitae | Therapie met paarden is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Equivitae | Therapie met paarden uit Voorthuizen : therapie met paarden, coaching met paarden, Psychosociale therapie, Paarden coaching, Systemisch werken met inzet van het paard, workshop met paarden, therapie met paarden, persoonlijke coaching, emdr voorthuizen, act voorthuizen, EMDR, emdr, therapie wat vergoed wordt door zorgverzekering, familie opstellingen, familieopstellingen, .

bron : Equivitae | Therapie met paarden

Geplaatst op woensdag 22 juni 2022.