Sta jij als ondernemer in je kracht?

Als je weet wanneer jij als ondernemer in jouw kracht staat, kun je verder groeien en jezelf verbeteren.

Dat begint bij weten op welke manier jouw gedrag onbewust wordt aangestuurd. Door een ACTmeting te doen wordt dit onzichtbare deel van jouw gedrag zichtbaar gemaakt en krijg je inzichten waarmee je keuzes kunt maken die beter bij je passen, je gaan focussen op dat waar je van nature goed in bent en grip krijgen op dat wat je jezelf hebt aangeleerd, maar je veel energie kost en je een minder prettig persoon maakt als je onder druk komt te staan.

Dus wil jij doorgroeien als ondernemer?
Investeer dan nu in jezelf en groei op een natuurlijke, energieke en effectieve manier door naar je volgende doel.

Boek nu je afspraak voor een ACTmeting bij Linda Donkers, coach & trainer. Bel 06-39392494 of laat een bericht achter op www.lifecoachkrachtigenmild.nl/contact en Linda belt jou om een afspraak in te plannen.

Krachtig & Mild is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Krachtig & Mild uit : Carrièrebegeleiding, Bedrijfstraining, Coaching van executives, Voorbereiding op sollicitatiegesprekken, Leiderschapsontwikkeling, Life coaching en Training, onzeker, weinig energie, ik wordt niet begrepen, niet waardevol, ik word niet serieus genomen, piekeren, ik ben niet goed genoeg, hulp bij emoties, negatieve gedachten, controle verliezen, ik krijg het niet voor elkaar, leven is zwaar, stressvol leven, .

bron : Krachtig & Mild

Geplaatst op woensdag 3 mei 2023.