Sta jij altijd AAN en/of ervaar je veel stress? De Epiphora Methode helpt!

De Epiphora Methode – Wat ís het en waarom werkt dit wel?

De Epiphora Methode is een zelfhulpmethode die door middel van het inzetten van ademhalingstechnieken, houdingen en bewegingen inwerkt op bloedcirculatie, lymfe- en liquorstroom. Het autonome zenuwstelsel wordt positief beïnvloed. Langdurige blokkades en verkrampingen als gevolg van te lang in alarmstand staan bij stress en hoge alertheid door infectie of aandoening worden aangepakt. Het lichaam komt in een herstelmodus en daarna kan worden opgebouwd door andere behandelingen.

Diagnosegroepen waar de Epiphora Methode geschikt voor is: Iedereen met het ‘AAN STAAN’ syndroom. Dit is onder andere te zien bij mensen met het Fibromyalgie Syndroom, ME/CVS, Aura migraine, Post Covid Syndroom, Post Commotioneel Syndroom/WAD, diverse reumatische aandoeningen, MS en Burn-out. Maar ook bij mensen zonder een diagnose.
Onze missie is om de Epiphora Methode voorafgaand aan de behandelingen in te laten zetten. Het werkt voorwaardenscheppend op verder herstel.

Gemiddeld zijn er 3-4 sessies nodig om de vaardigheid aan te leren en de eerste stappen in het herstelproces te maken. De lengte van het traject wordt mede bepaald door de ernst en duur van de klachten.
Je krijgt met deze methode het 'gereedschap' in handen om met je eigen lichaam als instrument een sterk herstelproces in te gaan.
Epiphora Methode kent elementen uit fysio/manuele therapie, ademfysiologie, haptonomie en transpersoonlijke psychologie.

Ga voor meer informatie naar https://marionraspe.com/nl/epiphora-methode/

Marion Raspe | Spagyriek Coach & Epiphora Methode Coach is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Marion Raspe | Spagyriek Coach & Epiphora Methode Coach uit Hardenberg : natuurgeneeskunde, long covid, NAH, onverklaard uitblijvend herstel, slaapproblemen, stress, Epiphora Methode, depressie, alternatieve geneeswijze, natuurlijke behandelmethode, geneeskrachtige kruiden, geneeskrachtige planten, onverklaarde klachten, complementaire zorg, hersenschudding, whiplash, trauma, ME, CVS, aura migraine, slaapproblemen, terugkerende klachten, mentale klachten, psychische klachten, fysieke klachten, emotionele klachten, spirituele klachten, zelfhulp, zorg op maat, celzouten therapie, Bachbloesem therapie, aromatherapie, fytotherapie, heling, healing.

bron : Marion Raspe | Spagyriek Coach & Epiphora Methode Coach

Geplaatst op zondag 23 juni 2024.