Start van het jaar 2023: ruimte voor nieuwe trajecten

Kan jij en je kind hulp gebruiken dan heb ik goed nieuws.

De komende periode neem ik nieuwe trajecten aan.

Ben jij en je kind op zoek naar prettige psychologisch hulp?

Lees dan vooral door.

Een traject start samen met beide ouders.

We kijken in deze oudersessie eerst naar wat jullie gedaan hebben.

Wat wel en niet gewerkt heeft. Jullie krijgen direct handvatten mee, zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen.

De week daarna komt je zoon of dochter. Die kan op eigenwijze aan de slag met al het materiaal. En gaat op zoek naar een oplossing voor haar klacht of probleem. Inderdaad de vraag van je kind is uitgangspunt. Natuurlijk wanneer het gevoel dat dwars zit opgelost is merk je dat thuis ook.

Je kind is weer blij, ontspannen en kan gevoelens beter verwoorden. Moeilijk gedrag is minder en je kind staat sterker, heeft meer zelfvertrouwen en weet moeilijk situaties zelf op te lossen.

Na drie keer komen de ouders weer. Tussentijds mailen de ouders al wat goed gaat en minder goed gaat. Doe informatie neem ik dan ook mee in de kindsessies. Indien nodig stel ik de handvatten voor ouders bij.

Na vijf kindsessies evalueren we met de ouders. Meestal zijn er voldoende stappen gemaakt en kunnen we richting afronden. Soms is nog 1 of 2 sessie nodig en dan sluit ik feestelijk af met het kind. Gemiddeld heb ik aan zeven sessies voldoende.

Soms is er meer nodig. Bijvoorbeeld wanneer ik werk met kinderen met ADHD of Autisme of een vermoeden van. Deze kinderen hebben vaak iets meer tijd nodig om te veranderen. Indien nodig kan ik het traject nog een keer herhalen.

Ik werk vaak met kinderen waar net iets meer bij nodig is. Bijvoorbeeld kinderen die thuiszitten of thuis dreigen te komen te zitten. Maar ook kinderen die op wachtlijsten staan voor de GGZ. Trauma, therapie, (vecht)scheidingen en diagnostiek doe ik niet.

Gun jij je kind en jezelf ook een fijn traject. Dan nodig ik je van harte uit om een keer te bellen. Stuur me gerust een DM of een email: info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl of maak via de website een gratis belafspraak.

www.jeugdenkinderpraktijkrote.nl

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota uit Amersfoort : kindercoach, coaching voor kinderen met boos gedrag, coaching voor kinderen, coaching voor kinderen met weinig zelfvertrouwen, online coaching, kindercoachpraktijk, kindercoachtraject, integratieve kindercoaching, Kindercoach zelfvertrouwen amersfoort, Kind heeft woedeaanvallen, kind driftbuien, kind is vaak boos, kind faalangst, kind heeft angsten, mijn kind heeft vaak verdriet, kind huilt veel, online kindercoaching, online training ouder en kind, de kunst van boos zijn, boos gedrag kind begrijpen, emoties leren herkennen kind, emoties uiten kind, kind heeft moeite met emoties, bouwen aan zelfvertrouwen kind, praten met kind over gevoelend, zelfbeeld kind versterken, gratis kindercoach consult, Hulp jonge kind, Hulp kinderen 4 tot 12 jaar, Begeleiding voor kinderen met boos gedrag, Coaching voor kinderen, Begeleiding voor kinderen met weinig zelfvertrouwen, Kinderpraktijk, Coaching, Kindercoach, Hulp bij opvoeden, Bouwen aan zelfvertrouwen, Grip op schermen, Boosheid bij kinderen, Kinderpsycholoog podcast, Gratis e-book boosheid bij kinderen begrijpen, Challenge praten met kinderen over gevoelens, Bouwen aan vriendschap, Oefeningen voor professional voor kinderen met boos gedrag, Gedragsproblemen, Frustratie, Amersfoort, Utrecht Wenst.

bron : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Geplaatst op dinsdag 10 januari 2023.