Start vandaag nog en profiteer van een gratis intake t.w.v. € 25

Afvallen doen we samen... want ik wil jou graag helpen om je persoonlijke streefgewicht te halen en te behouden.

Voor veel mensen is afvallen een grote wens, misschien wel noodzakelijk. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen en motivaties.

Mijn naam is Patricia van Dommelen, en ook ik ben afgevallen met behulp van een fijne consulente van The 1:1 Diet en ik heb mijn persoonlijke doel behaald. Dat ging niet altijd vanzelf, maar het is gelukt door de 1 op 1 begeleiding van mijn consulente. Het heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik zelf consulent ben geworden!

Afvallen en op gewicht blijven is niet altijd even makkelijk. Daarom wil ik je daar graag bij begeleiden aan de hand van The 1:1 Diet Stappenplan. Of het nu om maar een paar kilo’s of juist wat meer kilo’s gaat, samen gaat ons dat lukken.

Ik zal naar je luisteren en tips geven, om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een gezond gewicht. De belangrijkste stap heb je al gezet door een consulent te zoeken. De volgende stappen hoef je niet meer alleen te zetten, die kunnen we samen doen. Het Stappenplan bestaat uit een duidelijk dieet. Stap voor stap bouwen we het dieet af en wordt gezonde voeding toegevoegd, met als resultaat hopelijk een gezonde lifestyle en een lichaam waar jij je fijn in voelt.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Graag tot ziens in mijn praktijk! Patricia

The 1:1 diet afvallen met Patries is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van The 1:1 diet afvallen met Patries uit Haastrecht : afslankpraktijk, op gewicht blijven, gezonde leefstijl, afvallen, persoonlijke begeleiding bij afvallen, stappenplan voor afvallen, gewichtsconsulente, 1 op 1 dieet,.

bron : The 1:1 diet afvallen met Patries

Geplaatst op maandag 13 februari 2023.