Therapeutisch bordspel

Ons bestaan Op Een Bordje is een therapeutisch levensspel bij begeleiding van Volwassenen en jongeren. Deze tool maakt het gemakkelijker om te communiceren over gebeurtenissen die je op je bordje hebt gekregen.

- Succesvolle concept Alle Sterren Van De Hemel gebruikt voor Ons Bestaan Als Een Bordje.
- Alle Sterren Van De Hemel is de eerste tool die Daisy Luiten ontwikkelde.
- Vele therapeuten gebruiken Alle Sterren Van De Hemel, de tool is bekroond met twee awards en is in het Engels vertaald.
- Alle sterren Van De Hemel speelt in op actualiteiten.
- Alle Sterren Van De Hemel bevat specifieke vragen die inspelen op recente maatschappelijke gebeurtenissen. Het meest recente voorbeeld is de coronaperiode. Tijdens deze periode was de situatie rond het overlijden van vele mensen zo anders dan voorheen en vaak schrijnend omdat mensen geen afscheid konden nemen, ook liepen afscheidsdiensten geheel anders dan voorheen. In de tool zijn 36 virusuitbraak-vragen opgenomen die je uitnodigt te delen over je ervaring van het overlijden van je dierbare tijdens de coronaperiode.
- Andere voorbeelden van vragen rond actuele gebeurtenissen zijn: overlijden in een oorlogssituatie, overlijden tijdens militaire dienst, overlijden door een natuurramp of door terrorisme.

Themasets

- Weg Van Elkaar na scheiding
- Ondersteboven rond schokkende en ingrijpende gebeurtenissen
- Alle Sterren Van De Hemel na overlijden

Dit willen we in de toekomst uitbreiden met:
- Uit Alle Macht Weer In Je Kracht bij verlies van gezondheid

Kim Lakke Hartverstand is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Kim Lakke Hartverstand uit Arnhem : relatietherapie, therapeut, coach, coaching praktijk, persoonlijke coaching, individuele begeleider, persoonlijke begeleiding, teamcoaching, KOPP, trainer, rouwtherapeut.

bron : Kim Lakke Hartverstand

Geplaatst op donderdag 21 september 2023.