Training: ‘Ontmoeting in relatie.’

Wij, Polle Potters en Hannah Bellinkx liefdespartners en ouders, bieden een training aan voor koppels.

Een liefdevolle relatie onderhouden in het dagelijks leven met werk en kinderen kan een grote klus zijn.

Herken jij het ook dat er druk op de ketel komt, dat je je partner allerlei dingen verwijt, dat je steeds in dezelfde loep terechtkomt. Dat je moeilijk toekomt aan tijd voor jezelf of partnertijd, dat je moeilijk bij je liefdesstroom komt… Frustraties komen op tafel en dynamieken worden blootgelegd…

Wij kennen dit als koppel ook maar al te goed en nemen jullie graag vijf zaterdagen mee in onze training om licht te laten schijnen op deze thema’s. Dit gaan we doen aan de hand van opdrachten, oefeningen, spel en een dag werken op locatie met het paard als spiegel.

Er is plaats voor 6 koppels! Zijn jullie erbij?

Voor aanmelding en meer informatie: https://www.burobellinkx.nl/relatie-training

buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting uit Haarlem : 1 op 1 coaching, relatietherapie, intervisie voor ouders, coaching praktijk, opvoedingscoach, relatietherapeut, lifecoach, persoonlijke coaching, opvoedcoach, ouderbegeleiding, intervisie voor ouders, interviesie voor professionals, leven met cystic fibrosis, omgaan met autisme, relatietherapie, levensvragen,.

bron : buro BELLINKX | WERKPLAATS voor ontmoeting

Geplaatst op donderdag 28 september 2023.