Trots op mijn vier dochters!

Trots op mijn vier dochters! Het is 20 jaar geleden dat hun vader Henk, mijn man stierf. Met z’n vijven hebben we het rouwlandschap betreden. Soms was het te zwaar en hadden we hulp nodig om verder te gaan.
Nu kijk ik naar mijn volwassen dochters en in elk van hen zie ik een stukje van Henk. Ik ben hem heel dankbaar voor wie hij was en wat hij heeft doorgegeven.

We hebben samen geluisterd naar zijn stem, gekeken naar foto’s en video’s, herinneringen opgehaald. Voor zijn graf samen een bloemstuk gemaakt.

Als verrassing voor mijn dochters had ik een gouden armbandje, wat ik letterlijk kapot heb gedragen, om laten smelten tot vier hangertjes. Het cadeau wat Henk mij heeft gegeven met de vier namen van onze dochters.

Zijn overlijden heeft mij veel geleerd. Bijvoorbeeld hoe kinderen en volwassenen met dood en rouw omgaan.
Inmiddels ben ik zes jaar rouw- en verliescoach en heb het spel Hart op de tong bij scheiding en bij rouw en verlies ontwikkeld. Ik heb het spel ook systemisch gemaakt met Hart op de tong in beeld. Onlangs is de methode In Harmony, samen rouwen uitgekomen voor lotgenotenrouwgroepen.

Meer weten? https://harmonycoaching.nl

#training #hartopdetong #harmonycoaching #systemischwerken #therapie #rouw #scheiding #verlies #therapeutischspel #tafelopstelling #vloeropstelling #rouwgespreksgroep #inharmonysamenrouwen #lotgenotengespreksgroep #hartopdetongbijrouwenverlies #hartopdetongbijscheiding #hartopdetonginbeeld

Harmony Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Harmony Coaching uit Ommen : rouwcoach, verliescoach, persoonlijke coach, Hart op de tong, therapeutisch bordspel, training, Tafelopstellingen, gezinssysteem, verdieping vinden, overlijden kind, overlijden partner, verlies dierbare, verlies baan coaching, zelfvertrouwen, in balans komen, .

bron : Harmony Coaching

Geplaatst op donderdag 7 december 2023.