TUI breidt stedenaanbod uit met Toronto, Chicago en Boston

TUI heeft de steden Toronto (Canada), Chicago en Boston (Verenigde Staten) toegevoegd in het aanbod. Alle steden zijn te boeken voor zowel winter ’23-24 als zomer 2024. In Chicago en Toronto zullen nieuwe RIU Plaza hotels worden geopend.

Toronto

Wakker worden met uitzicht op torenhoge wolkenkrabbers en met de boot naar de Niagara Falls. Je doet het beide tijdens een stedentrip Toronto. Toronto is modern, echt Canadees en lijkt een beetje op New York. De stad is groot, maar heeft verschillende kleine wijken waardoor je het gevoel hebt iedere keer een ander dorp in te lopen. In de omgeving van Toronto kun je het echte Canada ontdekken.

Chicago

Dat een bezoek aan Chicago – the Windy City – wervelend kan worden, dat staat vast. Is het niet door zijn ligging aan Lake Michigan, dan is het wel om zijn bruisende karakter. Denk aan The Bean bewonderen, door Millenium Park wandelen, de architectuur en enorme wolkenkrabbers bekijken, een boottocht over de Chicago River maken en langs de Chicago Riverwalk wandelen.

Boston

Boston is één van de oudste steden van de Verenigde Staten en dat zie je terug in het straatbeeld. Ook Boston heeft zo’n typische skyline met veel hoogbouw, maar tussen die skyscrapers staan vooral veel oude historische gebouwen, mooie parken, heel veel foodtrucks en foodmarkets en vriendelijke inwoners. De ideale plek voor een korte citytrip aan de andere kant van de oceaan.

Meer informatie, neem contact met mij op.

06-45620702
monique.ravenstein@tui.nl
www.tuiathome.nl/monique-ravenstein

TUI at Home | Monique Ravenstein is een reisbureau uit Nederland. Trefwoorden van TUI at Home | Monique Ravenstein uit Barendrecht : Zelfstandig Reisadviseur, wereld verkennen, reisbureau, reisadviseur, reisadviseur aan huis, reisadviseur op locatie, reizen naar canada, verzorgde reizen, pakketreizen, maatwerk reizen, reis ontzorgt, Algarve vakanties, vakantiebureau, TUI at home, reiservaringen, reistips, zorgeloos op vakantie, parkeerplaats op de luchthaven, stoelreservering, bagage, excursies, transfer, autohuur, restaurantreserveringen, vliegtickets, binnenlandse vakanties, buitenlandse vakanties, zomervakantie, cruise vakantie, middenlandse zee vakanties, reistips bali, personeelsreizen, .

bron : TUI at Home | Monique Ravenstein

Geplaatst op vrijdag 9 februari 2024.