Ukraine, why?!"

Op de kennisbank bij Antoin Bakelaar - Oprichter & Directeur van Zanemoon. Hij vertelt over zijn zoektocht naar de beste developers en hoe in Oekraïne alles op zijn plek viel.

Ukraine, why?!

Oekraïne, hoe dan? "Na een jarenlange ontdekkingsreis langs potentiële development teams - van Nederland via Roemenië, Portugal en India - ben ik uiteindelijk in Oekraïne beland. Ik ben blij dat ik daar de specialisten heb leren kennen die mijn droom als IT-ondernemer lieten uitkomen.”

Oekraïne, waarom dan? “Toen ik de kwaliteit van development teams in Oekraïne leerde kennen, was ik vastberaden om hen ook in te zetten voor Nederlandse ondernemers. Alles klopte in de kwaliteit, de voortreffelijke dienstverlening en de communicatie met teamleiders en projectmanagers. En bovenal: de aantrekkelijke kosten. Dat prettige gevoel wilde ik graag overbrengen in het Nederlandse bedrijfsleven. Dit is dan ook de basis voor Zanemoon.”

Oekraïne, wie dan? “De teams in Oekraïne zijn goed op elkaar ingespeelde software-specialisten die graag als lokaal team willen blijven werken. Voor Zanemoon zijn het daarom ideale teams om complexe software te bouwen voor Nederlandse bedrijven, die nu een groeiend tekort hebben aan hoog gekwalificeerde IT’ers.

Onze teams in Oekraïne werken op goed uitgeruste locaties en verdienen een goed en eerlijk salaris. Veel van onze klanten kiezen direct voor een compleet team dat alle soorten software ultiem beheerst, maar het is natuurlijk ook mogelijk om met één of twee developers aan een traject te beginnen. Je kunt dit later altijd nog uitbouwen tot een team dat alle modules van begin tot eind kan ontwikkelen. Op deze manier bieden we voor ieder wat wils.”

Zanemoon is een automatisering uit Nederland. Trefwoorden van Zanemoon uit Deventer : software voor organisaties, software onderhoud, software bouwen binnen budget, software ontwikkeling, software platforms, mobile apps, platforms, .

bron : Zanemoon

Geplaatst op woensdag 15 december 2021.