United wil jij als energetisch Lichtwerker niet missen!

Je ontvangt op 13 & 14 april de nieuwste geavanceerde kennis om het evolutieproces van jezelf en de gehele mensheid te verlichten.

Genezing die tot toe niet mogelijk was op emotioneel, mentaal, energetisch en lichamelijk vlak kan nu wel werkelijkheid worden omdat de trillingsfrequentie velen malen hoger is. Het is wel belangrijk dat jij daar in durft te geloven. De kracht van je mind in combinatie met de nieuwe technologie is ongekend.

Blijf altijd je eigen verantwoordelijkheid voor je leven & je genezingsproces dragen. Dat kan niemand anders voor je doen.

Ben je er als therapeut, coach, energiewerker van bewust dat je deze ook bij de ander laat liggen. Dat je niet overneemt wat de ander zelf te dragen heeft om volledig op eigen benen te gaan staan on zijn of haar eigen leven te leven.

Om zichtbaar zijn of haar ware zelf volledig te kunnen zijn. Ieder op zijn of haar unieke eigenwijze manier. Net als jij.

Belangrijk is om altijd je eigen Licht te stralen in plaats die van de ander stralend te houden. Iedereen is in staat van nature zijn of haar eigen Licht te stralen.
Al onze Lichten samen vormen vervolgens een krachtig Lichtnetwerk om en over de aarde, wat het evolutieproces bespoedigd.

Samen maken mogelijk wat in je eentje nog niet lukt.
Maar daar voor is het dus wel tijd dat jij volledig uit je gecreƫerde schaduw stapt en VOL in je Licht te gaan staan.
Als mens en krachtig Lichtwezen.
Zodat samenwerken met de Lichtwereld en je eigen gidsenteam de normaalste zaak van de wereld wordt!

Are you in? Laat het weten in de comments.
Ticket koop je via deze link.
We starten 2 januari met de voorpret in een online samen zijn.
www.nickenkirstie.nl/united/

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op woensdag 10 januari 2024.