Uw financiën op orde na overlijden...

Zo bewijst het zich maar weer eens dat een opgeruimde administratie tijd maakt om te Rouwen.

Kortgeleden en meneer geholpen, waarvan zijn vrouw was overleden. Bij deze mensen had ik al eerder de administratie gesorteerd. Dit kwam nu natuurlijk goed van pas, aangezien ik deze meneer niet hoefde te vragen waar alles lag en ik direct aan de slag kon gaan, om de zaken te regelen die er geregeld moesten worden en deze meneer kon gaan rouwen terwijl ik het werk deed.

Rouwen is het belangrijkste wat er is. "Erkenning" het mag er zijn. Een periode kunnen afsluiten, op welke manier dan ook. Daarom is het zo belangrijk dat uw thuis administratie op orde is voor de nabestaanden, zodat zij niet met problemen achterblijven. Ik help u graag als Nabestaanden begeleider en Budgetcoach om alles netjes te regelen voor en na een verlies van een dierbare. Aarzel niet en neem direct contact met mij op.

Bianca Hermans
06-28473161
www.hermansbudgetcoaching.nl
info@hermansbudgetcoaching.nl

#Rouwen #rouwverlies #nabestaanden #budgetcoach #overlijden #administratie #thuisadministratie #hermansbudgetcoaching #nabestaandenbegeleider #landelijkplatformnabestaandenzorg

Hermans Budget Coaching & Nabestaanden Begeleider is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Hermans Budget Coaching & Nabestaanden Begeleider uit Oirsbeek : budgetcoach, financiële problemen, scheiding en geldzaken, financiële crisis, ontslag, ziekte en geldzaken, overlijden en geldzaken, betalingsachterstand, hulp bij betalingsregelingen, hulp bij administratie, orde in administratie aanbrengen, overzicht in financiën, budgetcoaching, Nabestaande coaching, Nabestaanden Begeleider, inventariseren financiën, .

bron : Hermans Budget Coaching & Nabestaanden Begeleider

Geplaatst op woensdag 22 februari 2023.