Van elke dag een mooie DAG maken

Vier het leven in april!

Van elke dag een mooie DAG maken

Sinds vorige week heb ik bijna geen stem en naast de keelpijn en vervelende hoestbuien, is het ook super onhandig. Zeker voor een Libanese Fries die graag veel vertelt en ook altijd wel wat te vertellen heeft. Zo ook een bemoediging voor de nieuwe maand die ik daarom niet doormiddel van een video boodschap kan doen.

Toch laat ik me niet het zwijgen opleggen, ik blijf bemoedigen, vertellen waar ik voor sta en waar ik in geloof! Dan wat meer door appjes sturen of social media. Het is even anders (om)denken, roeien met de riemen die je hebt en doen wat wel kan!

Het is altijd een uitdaging als dingen anders gaan dan je verwacht had en in de agenda had gepland. We moeten (ook de allerleukste) afspraken uitstellen of soms afzeggen. Dat brengt teleurstelling met zich mee.

Bij sommigen van ons stapelen de teleurstellingen zich op en de kans ligt op de loer om dan in een emotionele negatieve spiraal te komen. Dan lijkt niets meer te lukken en volgen ook de negatieve gedachten stapelen zich op. Dat maakt het er sowieso niet beter op en de uitdaging zit hem in het verbreken van de negatieve cirkel waar je in ronddraait.

Vanuit reBUILD coaching kijken we met je mee waar deze doorbraak zit en helpen we mee om weer in een opwaartse spiraal te komen. Zodat positieve gedachten zich opstapelen en daardoor ook hoe je naar de omstandigheden kijkt.

Dan kan je van het gevoel te moeten overleven weer toewerken naar de zin vinden om het leven te vieren. Ook kijken we samen wat er voor nodig is dat jij elke dag jouw eigen slingers op kan hangen.

We staan naast je totdat jij van elke dag een mooiere kan maken!

Wil je meer info of een vrijblijvend gesprek? Laat je contactgegevens achter op onze website en we laten van ons horen.

reBUILD Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van reBUILD Coaching uit Drachten : familie coaching, familie coach, gezinscoach, gezinscoaching, hulp bij opvoeding, opvoed ondersteuning, relatiecoach, relatiecoaching, hulp bij adoptie problemen, hulp bij verwerking moeizame jeugd, ondersteuning bij leven met een beperking,.

bron : reBUILD Coaching

Geplaatst op donderdag 14 april 2022.