VAN HET KASTJE NAAR EEN MOGELIJKHEID

Ik heb deze gratis gids geschreven ‘VAN HET KASTJE NAAR EEN MOGELIJKHEID – pak de regie over jouw gezondheid terug en verwonder je over het zelfhelend vermogen van jouw lichaam’.

Met deze gids wil ik graag inspireren, kennis delen en taboes doorbreken. Ook deel ik een overzicht van meerdere holistische behandelwijzen en hoe ze kunnen bijdragen.

Je bent van harte welkom om deze te downloaden via https://gabivanputten.nl/gratis-gids-keuzevrijheid-in-jouw-herstelproces/

Mijn naam is Gabi van Putten en in mijn praktijk InnerWaarde ondersteun ik jou om op een andere manier met ziekte(s) en/of klachten om te gaan.

Er zijn veel meer andere mogelijkheden dan dat je je wellicht bewust van bent. Dat vraagt aandacht en onderzoek, maar met passende behandelingen en support kan dat fundamentele veranderingen in je herstelproces creëren.

Mijn visie is dat een diagnose geen eindpunt hoeft te zijn maar een uitnodiging is naar een andere mogelijkheid. De diepte in duiken en de wijsheid van je lichaam gaan ontdekken en horen, vergroot hoe dan ook de kwaliteit van jouw leven.

Zelf ben ik klachtenvrij en medicijnvrij geworden, terwijl ik altijd te horen kreeg dat dit niet mogelijk was. Mijn herstelperiode is een grote uitnodiging (en uitdaging) geweest om keuzevrijheid over mijn gezondheid en met mijn lichaam te mogen ervaren. Als er 1 ding is dat ik heb geleerd is dat in jezelf onderwijzen, uitdagen en exploreren VRIJHEID ontstaat. Dat is oncomfortabel en sommige dingen zijn in het begin wellicht wat ongrijpbaar, maar iedere kleine stap creëert bewustwording en verandering.

Zowel vanuit mijn persoonlijke, als professionele ervaringen en achtergrond, ga ik graag met jou op onderzoek uit!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
https://www.gabivanputten.nl

Je kan altijd een gratis kennismaking inplannen!

InnerWaarde - Gabi van Putten is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van InnerWaarde - Gabi van Putten uit Vianen : harmonie, regie terugpakken, vitaliteit, medicijnvrij, klachtenvrij, keuzevrijheid, taboe doorbreken, zelfgenezend vermogen, wijsheid, alternatief, complementair, vrijheid, lichaam, geest, methode, balans, bewust, ontwikkeling, verlangen, energie, heling, onderzoeken, helderheid, proceswerk, veerkracht, leven, angst, patronen, Holistisch hulpverlener, gezondheid, herstellen, hulp bij herstelproces, persoonlijke coaching, persoonlijke begeleiding, chronisch ziek, burnout, depressie, autoimmuun ziekte, diagnose, systemisch werk, familie opstellingen, tafelopstellingen, coaching, coaching praktijk, vertrouwen in jezelf terug vinden, coaching voor volwassenen, coaching voor het gezin,.

bron : InnerWaarde - Gabi van Putten

Geplaatst op vrijdag 31 mei 2024.