Vanaf april 2023 biedt Lente Mare ook Holistisch Coach gesprekken aan.

Wat houdt dit in?

De mens als één geheel zien (afgeleid van het Griekse holos) betekent voor mij dat we als mens allesomvattend zijn. Dat we niet alleen fysiek (lichamelijk) maar ook mentaal (gedachten), emotioneel, sociaal (verbinding met anderen en jezelf) en spiritueel (passie, missie, zingeving) aanwezig zijn en dat deze lagen allemaal met elkaar verbonden zijn. Op het moment dat het even ‘niet lekker loopt’ of je zit niet goed in je vel of er ontstaan bijvoorbeeld lichamelijke klachten, is het de kunst om dit als een signaal op te pakken en te ontdekken wat het je wil ‘vertellen’. Want op het moment dat je er bewust van wordt kan het je een inzicht geven en kun je indien gewenst een verandering inzetten.

Mijn missie is om jou bij dit proces te begeleiden, door met aandacht en oordeelloos naar je te luisteren en het inzetten van diverse coachmodellen zodat jijzelf weer naar jouw essentie kan gaan. Dit kan met losse gesprekken of in trajectvorm, te bespreken na het intakegesprek. Mijn ervaring leert dat er ook tijdens het eerste gesprek al mooie inzichten kunnen ontstaan.

Wil jij kennismaken? Momenteel is er een actie tarief. Het actietarief is van € 71,50 voor € 51,50 (60 min)

Zie hiervoor www.lentemare.nl/reserveren

Lente Mare is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Lente Mare uit Oss : Intuïtieve Massage, Holistisch Levenscoach, meer rust, meer energie, futloos, optimaal ontspannen, holistische visie, persoonlijke doelen, levensdoelen, levensvragen, massagepraktijk, Massage bij Fibromyalgie, HSP Massage, chakra massage, Meridiaan Massage, Chi Wit Massage, .

bron : Lente Mare

Geplaatst op woensdag 26 april 2023.