Vastlopen

Nou daar zit je dan. Je zit vast. Je bent vastgelopen. Ik zie het aan je.

Vastlopen

Vastlopen in je studie, op je werk of "gewoon" in je hoofd. Je leven lijkt wel een kermisattractie, die vastgelopen is en jij bungelt in zo'n karretje hoog boven het terrein, wachtend op een techneut, die je karretje weer aan de grond kan zetten.

Ik heb zoiets een keer meegemaakt in Slagharen, met zo'n schip dat over de kop sloeg. Erg leuk, maar eenmaal op de kop ermee ophield. Vastgelopen! Daar hing ik, op de kop in het luchtledige (je hoorde van alles beneden op de grond vallen). het voelde machteloos, eng en ik kreeg pijn in mijn hoofd.

Weet je, dit is maar een voorbeeld, maar wat jij nu meemaakt is misschien van dezelfde strekking. Vastlopen, hoe dan ook, kan verschrikkelijk zijn, leven staat op z'n kop. Leg maar eens aan je vrienden uit, of je ouders, dat er van alles op z'n kop staat en dat je het niet meer goed krijgt. Je schaamt je dat je leuke plannen zijn mislukt. je wil eigenlijk met je werk stoppen, want het gaat echt niet meer. Maar hoe dan? Ineens schrik je van wie je bent. Misschien ga je wel op je gewicht letten of krijg je gewoon letterlijk geen hap meer door de keel. Zomaar om controle te houden op "iets".

Kom eens praten, ik kan je verder helpen. Blijf niet met je gedachtes en problemen zitten als je niet verder komt. Neem vrijblijvend contact met mij op en doe je verhaal.

Veel liefs Esther van Drie

Sterre Coaching www.sterrecoaching.nl Tel: 06-40950157 Mail: info@sterrecoaching.nl

Sterre Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterre Coaching uit Voorthuizen : jongeren coach, coaching voor jongeren, coaching faalangstige jongeren, coaching bij beelddenken en concept denken, coaching intelligente jongeren, coaching bij hoog sensitiviteit, coaching bij autisme, begeleiding,.

bron : Sterre Coaching

Geplaatst op donderdag 30 juni 2022.