Vastlopen in je leven

Je bent niet de enige die het gevoel heeft dat hij vastgelopen is.

Vastlopen in je leven

Er zijn op dit moment zoveel redenen te noemen waardoor een mens het niet meer ziet zitten.

Corona klinkt als een smoes, maar dat is het echt niet. Het is een drama voor je carrière; voor je studie.

Ik heb hier cliënten die niet durven te zeggen dat ze de afgelopen tijd niets hebben gedaan aan hun studie. Ze schamen zich rot, maar het online gedoe werkte voor hen niet.

Sommigen gingen bij de GGD werken dan verdienden ze nog wat geld. Ik hoef je niet te vertellen dat dit suffe virus ons allemaal in zijn greep heeft (gehad). Maar is dat de reden dat jij mijn website hebt gevonden, misschien wel helemaal niet.

Vastlopen is namelijk nogal wat en nu ik dit schrijf hoef ik echt niet lang na te denken hoe ik zelf een paar keer tegen een denkbeeldige muur opgelopen ben. Zoiets doet pijn. Ga niet zitten kniezen in je eentje. Ik als coach heb een functie en ik weet wat een goed gesprek met een mens kan doen. Je voelt je bevrijd en je gaat weer stappen durven zetten. Twijfel niet om me te bellen of te mailen!

Sterre Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterre Coaching uit Voorthuizen : jongeren coach, coaching voor jongeren, coaching faalangstige jongeren, coaching bij beelddenken en concept denken, coaching intelligente jongeren, coaching bij hoog sensitiviteit, coaching bij autisme, begeleiding,.

bron : Sterre Coaching

Geplaatst op maandag 25 juli 2022.