Vechten op je bed uit te komen

Er zijn ochtend mensen en avond mensen (grofweg gezegd).

Vechten op je bed uit te komen

Ochtend mensen gaan over het algemeen "op tijd" naar bed, en worden "op tijd" weer wakker. En bij avond mensen werkt dit andersom. Uiteraard uitzonderingen daargelaten.

Ik ben een puur ochtend mens. Ik ga redelijk op tijd naar bed, en word redelijk op tijd wakker (zie foto).

Ik heb normaal gesproken weinig moeite, om na wakker worden, mijn bed uit te komen. Maar de laatste tijd is dit een gevecht geworden. Een struggle.

Natuurlijk win ik dit gevecht altijd (duh …), maar het kost me vrij veel moeite, en dus meer energie, om dit gevecht te winnen. En dit is nou niet echt een lekker gevoel om je dag te beginnen.

En in plaats van door te blijven gaan in dit gevecht (op de automatische piloot) in de hoop dat dit vanzelf wel overgaat, heb ik ervoor gekozen op zoek te gaan naar de oorzaak van dit gevecht (bewustwording), met als doel deze oorzaak te helen en te transformeren.

En wat bleek is dat ik direct bij het wakker worden al het gevoel had van "we MOETEN weer vandaag" in plaats van "we MOGEN weer vandaag".

Ik bleek dus na het wakker worden direct al allerlei "moet-jes" te voelen, waardoor ik eigenlijk al opzag tegen de dag. Want hierdoor voelde het voor mij al direct alsof ik een hele hoge berg moest beklimmen, en hier zag ik enorm tegenop.

Dus logisch dat ik liever in mijn bed wilde blijven liggen haha.

Nadat ik mij BEWUST WAS GEWORDEN van de oorzaak, kon ik deze helen en transformeren.

NB: Weet dat bewustwording ligt aan de basis van heling, transformatie en verandering.

Anyway, mocht jij je herkennen in mijn gevecht, dan zou ik je willen adviseren om je bewust te worden van de oorzaak van jouw gevecht (zodat je deze kunt helen en transformeren).

Blijf hier niet mee rondlopen met het idee dat dit vanzelf wel overgaat. Maar pak het direct aan, en onderneem hier actie op, door je bewust te worden van de oorzaak.

Heb je hier hulp bij nodig, bel, app of mail dan even om een afspraak met mij te maken.

Weet dat nieuwe klanten bij de eerste afspraak ZELF BEPALEN wat zij willen betalen voor deze afspraak.

Dank weer voor jullie tijd.

Big hug,

Your friend next door ZUIVER & PUUR

#bewustwording #moeten # verplichtingen #moeitemetwakkerworden #helen #transformeren #veranderen #coaching #zuiver #puur

ZUIVER & PUUR is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van ZUIVER & PUUR uit Delft : onzeker, niet gezien worden, niet goed genoeg, ik doe het niet goed, niet gelukkig, geen zelfvertrouwen, Verslavingsgevoelig, koopdrift, ik ben het niet waard, leven in eigen hand nemen, negatieve emoties, negatieve gevoelens, weerstand tegen het leven, stress, spanning in groepen, minderwaardigheid, ik kan niet alleen zijn, te streng voor mezelf, mezelf afwijzen, te kritisch, gevoel, zelfliefde, niet vrij voelen, kies voor jezelf rotterdam, bevestiging zoeken bij anderen rotterdam, ik kan niet voor mezelf kiezen rotterdam, Ik kan geen nee zeggen rotterdam, assertiviteitstraining, assertiviteits coaching, burn-out klachten rotterdam, ik durf niet voor een groep mensen te staan rotterdam, mezelf laten zien rotterdam,.

bron : ZUIVER & PUUR

Geplaatst op vrijdag 26 augustus 2022.