Verander je leven!

"ALS JE BLIJFT DOEN WAT JE ALTIJD DEED - KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG"

Om veranderingen in je leven te krijgen zal er iets moeten veranderen in jezelf.

Vast gezette patronen, overtuigingen en oordelen zorgen dat je onbewust kiest en creëert wat je niet wilt.

Ze zorgen dat je steeds in hetzelfde kringetje rondcirkelt. Met steeds die zware rugzak meeslepend, elke dag weer. Dit kan zijn op je werk, in je relatie of bij andere problemen.

Een grote valkuil is de gedachte dat het aan de ander ligt of dat ze op het werk moeten veranderen. Maar de verandering van anderen ligt niet in jouw handen. Op deze manier geef jij je kracht en energie weg.

Een andere valkuil is de gedachte dat jij niet goed genoeg bent en je daardoor jezelf gaat wegcijferen, pleasen of vergelijken.

Dit zorgt ervoor dat je uit verbinding gaat met jouw innerlijke kracht.

In dit Coachtraject: Rust in lichaam en geest van 10 sessies gaan we aan de slag om dit patroon te veranderen, ga je beperkende overtuigingen en patronen loslaten. Ontvang je handige tools en leer jij beter omgaan met jouw energie.

Je leert weer communiceren met jouw lichaam, jouw innerlijk kompas en vanuit een groeiende zelfliefde anders te kiezen.

Jij bent Uniek en daarom is elk coachtraject persoonlijk afgestemd op jou.

Door het inzetten van o.a. energetische lichaamswerk bewustzijn coaching, reading, healing en practische tools, loop ik met je mee op jouw pad naar persoonlijk groei in het creëren van jouw "mooiste" leven.

Wil jij ook graag in je kracht komen te staan?

Maak dan een afspraak zodat we samen kunnen gaan werken en er meer inzichten komen.
Je kunt bellen of WhatsApp naar 06-23893146
Of mail: eleonora@yindeepuurontspanning.nl
Of kijk op de website www.yindeepuurontspanning.nl voor meer informatie.

Yindee Puur Ontspanning is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Yindee Puur Ontspanning uit Drunen : Reikisalon drunen, massagesalon drunen, ontspanningsmassage drunen, Reiki en zwanger drunen, Hotstone massage drunen, Reiki en kinderen drunen, reiki en massage drunen, Cupping massage drunen, Reiki op afstand drunen, Reiki-Yin-Oorkaars drunen, oorkaarsbehandeling drunen, reiki pakket drunen, hotstone pakket drunen, cupping massage pakket drunen, .

bron : Yindee Puur Ontspanning

Geplaatst op dinsdag 19 maart 2024.