Verandering in gedrag bij mijn schoolgaande kind

De schoolvakanties zijn voorbij en de meeste kinderen zijn 2 maand geleden gestart in een voor hun nieuwe groep. Dit kan geleid hebben tot veranderd gedrag thuis en/of op school.

Verandering in gedrag bij mijn schoolgaande kind

Als kindercoach kan ik hulp bieden aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar die te maken hebben met faalangst, concentratieproblemen, opvallende gedragsverandering, gevoeligheid, geen grenzen kunnen stellen, negatief zelfbeeld, pesten of gepest worden, niet fijn in hun vel zitten, woedeaanvallen, moeilijk kunnen omgaan met emoties, weerbaarheidsproblemen.

Herkent u bij uw kind één of meerdere klachten?

De kennismaking en tevens de tussentijdse evaluatie is geheel kosteloos. Maak vandaag nog uw afspraak, zodat ook uw kind weer lekker in zijn/haar vel zit en met plezier naar school gaat.

Vrije Vlinder Coach is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Vrije Vlinder Coach uit Raalte : coach, kindercoaching, coaching voor kinderen, begeleiding van kinderen, coaching bij hoog sensitiviteit, coaching voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar,coaching van kinderen door middel van een kindercoachingspel, coaching praktijk voor kinderen, kindercoaching op een laagdrempelige manier.

bron : Vrije Vlinder Coach

Geplaatst op dinsdag 25 oktober 2022.