VERBINDING & ONTSPANNING

Gedurende de hele dag en soms ook ’s nachts ben je vaak bezig met je omgeving. Misschien ligt je aandacht veel bij de kinderen, bij een deadline op je werk, bij de zorg van je ouders of is je brein (over)belast van alle bijkomstigheden die de dag en het leven met zich meebrengt. Kortom we staan soms te weinig stil bij ons zelf. Wat heb ik nodig? Waar kan ik de rust vinden waar ik zo naar verlang? Waar vind ik echt tijd voor mijzelf?

VoetreflexPlus

Als je bij mij binnenkomt starten we met een kopje thee en een heerlijk warm voeten bad met magnesium. Mocht het nodig zijn bespreken we wat dingen door die van toepassing kunnen zijn m.b.t. de behandeling. Daarna droog ik je voeten af en mag je plaats nemen op de massagetafel. Desgewenst krijg je een dekentje over je heen. Wil je wel of geen muziek op de achtergrond, de keuze is aan jou.

Ik begin bij het hoofd, het is tenslotte een Plus behandeling. Op het hoofd zitten een aantal punten die ik aanraak, zodat de energie kan gaan stromen en mede door middel van een visualisatie ontstaat er een diepe ontspanning en de behandeling op het hoofd wordt afgesloten met een hoofdmassage. Even zetten we het denken uit!

Hierna komen de knieën, onderbenen en voeten aan de beurt. Deze zullen gemasseerd worden volgens de oude traditionele Chinese Voetreflexprincipes. Soms worden armen en handen ook meegenomen, dat ligt aan de wensen en/of specifieke klachten.

Als ik hiermee klaar ben is er voldoende tijd om rustig bij te komen evt. met nog een kopje thee of water. Daarna ga je herboren naar huis om in alle rust de dag te vervolgen.

___________________________________________________________________________________

VoetreflexPlus™ therapie is gebaseerd op oude traditionele Chinese Voetreflexprincipes, gecombineerd met Westerse Voetreflexzone therapie.

Hoezo dan?

In het westen werkt men alleen op de zones van voeten, handen en oren, men gebruikt daarbij een speciale duim techniek. In China kent men totaal andere massagetechnieken en worden, naast de zones op de voeten, handen en oren ook de meridiaan banen (energiebanen) en acupunctuurpunten (d.m.v. acupressuur) behandeld.

Iedere orgaan is gekoppeld aan een meridiaan (energie) baan en daaraan is weer een emotie en lichamelijke blokkades aangekoppeld.

VoetreflexPlus behandeling is een holistische behandeling waar je niet alleen het fysieke stuk aanpakt, maar ook het verbonden emotionele stuk. Op deze manier creëer je een diepgaande ontspanning waarbij het zelf genezend vermogen aangesproken wordt.

Wat krijg je voor deze fantastische aanbieding:

  - Ontspannend voetenbad met magnesium.

  - Kopje kruidenthee.

  - Hoofd massage.

  - Onderbeen- en voetreflexmassage.

  - Optimaal aandacht voor jou.

Wat geeft het jou:

  - Ontspanning, geestelijk en lichamelijk. 80% van de bestaande klachten zijn stress gerelateerd.

  - Zenuwstelsel wordt op een positieve manier beïnvloedt.

  - Ontgift het lichaam.

  - Geeft verbetering van de energiedoorstroming, spiertonus, bloedsomloop en lymfecirculatie in organen en weefsels.

  - Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd.

  - Prikkelt het zelf genezende vermogen.

  - Maakt endorfine vrij, die pijn verlichtend en stemming verbeterend werken.

  - Brengt het lichaam in balans, stimuleert de onder actieve en kalmeert de boven actieve systemen.

  - Brengt op een natuurlijke manier genezing voor verschillende aandoeningen.

  - Werkt preventief voor het behoud van gezondheid en vitaliteit.

  - Werkt ondersteunend bij chronische ziekte.

  - Behandelt de mens als geheel, mits de cliënt zelf de verantwoordelijkheid neemt.

Maak vandaag nog een afspraak, JIJ bent het waard.

Tel: 06-40122864

Email: info@praktijkalice.nl

Bewust-Zijn praktijk Alice

Alice de Heus

www.praktijkalice.nl

Bewust-Zijn praktijk Alice is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Bewust-Zijn praktijk Alice uit Hedel : Voetreflex therapie Zaltbommel, Regenesis therapie Zaltbommel, Touch of matrix Zaltbommel, bewustwording Zaltbommel, ontspanning Zaltbommel, balans Zaltbommel, Bodyscan Zaltbommel, immuunsysteem versterken Zaltbommel, Stoelmassage Zaltbommel, Voetreflexzone massage Zaltbommel, Burn-Out Zaltbommel, psychische klachten Zaltbommel, lichamelijke klachten Zaltbommel, Voetreflex therapie Hedel, Regenesis therapie Hedel, Touch of matrix Hedel, bewustwording Hedel, ontspanning Hedel, balans Hedel, Bodyscan Hedel, immuunsysteem versterken Hedel, Stoelmassage Hedel, Voetreflexzone massage Hedel, Burn-Out Hedel, psychische klachten Hedel, lichamelijke klachten Hedel, .

bron : Bewust-Zijn praktijk Alice

Geplaatst op donderdag 12 januari 2023.