Verlangen naar verandering en dat realiseren met Balance Breathing - met Paul Lenferink

De positieve kracht van breathwork, en in dit geval de unieke aanpak van Balance Breathing (BB) heeft een enorme potentie op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Je ademhaling is de sleutel tot gezondheid en levensvreugde omdat beter ademen betekent dat je meer zuurstof naar alle cellen van je lichaam brengt en zuurstof cruciaal is voor je gezondheid, vitaliteit en immuunsysteem.

Je ademhaling is eveneens je levensenergie, beter ademen betekent kiezen om jouw leven te leiden vol energie, vreugde en passie.

Je adem is een synoniem voor levensenergie. Wanneer levensenergie stroomt zijn mensen het dichtst bij zichzelf en worden liefde en alle kwaliteiten zichtbaar. BB betekent een keuze om te gaan leven in plaats van te overleven. BB zorgt voor een krachtige, zelfbewuste uitstraling, balans in het heden en acceptatie van het verleden.

Beluister hier de Podcast van The FlowMonkey met Paul Lenferink van 'Paul Lenferink NLP opleidingen'.

Paul Lenferink NLP opleidingen is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

bron : Paul Lenferink NLP opleidingen

Geplaatst op maandag 27 mei 2024.