Vol zelfvertrouwen naar de brugklas?

NU GAAN WE TOCH NIET MET EEN TRAINING STARTEN?

Vol zelfvertrouwen naar de brugklas?

Je denkt misschien dat ik gek geworden ben om nu aan het eind van het schooljaar een training te starten en wel de training VOL ZELFVERTROUWEN NAAR DE BRUGKLAS.

Jouw kind is natuurlijk al druk genoeg en al ontzettend moe als hij/zij aan school denkt. Aan het eind van het schooljaar gaan ze vaak op kamp, zijn ze druk met de musical, zijn ze sowieso al moe van een jaar lang naar school gaan (of thuis met school bezig zijn). Ze zijn dan al vaak zo aan vakantie toe. En ook al ging het op de basisschool niet zo geweldig, waarom zou je jouw kind al voorbereiden voor de brugklas? Dan komt jouw kind al bij andere kinderen in een klas en dan is er een nieuwe kans, toch?

Ja, zo zou je kunnen denken. Ik denk er anders over. Want wat als jouw kind niet van de vakantie kan genieten waar hij/zij juist zo aan toe is? Jouw kind maakt zich misschien nu al zorgen, want bij wie komt hij/zij in de klas? Zijn daar ook zulke pestkoppen? Op de basisschool heeft hij/zij al weinig zelfvertrouwen, hoe kan hij/zij vol vertrouwen naar zo’n grote school met zoveel andere leerlingen? En dan hoort hij/zij niet meer bij de oudste en grootste leerlingen van school, maar is hij/zij echt een brugpieper.

Hoe zou het zijn om ervoor te zorgen dat jouw kind veel zelfvertrouwen krijgt en daardoor ook met plezier zo’n nieuwe school tegemoetziet? Dat jouw kind vol vertrouwen naar een andere school gaat? Dat jouw kind zonder angst zo’n grote verandering aan durft?

Hoe zou het zijn om hier nu al mee te starten voordat jouw kind vakantie heeft, zodat hij/zij al kan experimenteren wat er tijdens de training geleerd is? En hoe zou het zijn als jouw kind door deze training ook meer durft te schitteren tijdens de musical? Want daar kan je ook wel wat zelfvertrouwen gebruiken, toch?

Aankomende donderdag 2 juni start ik in Winterswijk met de groepstraining VOL ZELFVERTROUWEN NAAR DE BRUGKLAS. Neem voor andere data contact met me op.

Wil je meer informatie en of jouw kind opgeven, neem dan even contact met me op. Je kunt me bellen of appen via 06-36015877, per mail lies@dia-u.nl of via mijn websitepagina https://dia-u.nl/vol-vertrouwen-naar-de-brugklas/.

Veel liefs,

Lies Balduk

DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness uit Winterswijk : mijn kind word gepest, mijn kind pest, mijn kind is niet weerbaar, weerbaarheidstraining kind, zelfvertrouwen vergroten kind, gedrag kind is veranderd, mijn kind trekt zich terug, mijn kind wil niet naar school, mijn kind zit in de knoop, kind huilt veel, kind slaapt slecht, kind heeft vaak buikpijn, hoe omgaan met kind dat wordt gepest, gratis e-book, kind leren van zichzelf te houden, workshops voor kinderen, crea-u, mindfulness voor kinderen, mindfulness voor volwassenen, naar de brugklas, kind voorbereiden brugklas, mindfulnesstraining, grip op eigen leven, bewust leven, .

bron : DIA-U | Kindercoaching & Mindfulness

Geplaatst op vrijdag 3 juni 2022.