Volg deze training GRATIS met het Stap-budget

Dat is eenvoudiger dan je denkt!

Maar als je nog nooit een eigen online training hebt gemaakt, lijkt het misschien een bijna onmogelijke taak. Er komt zoveel op je af! Vragen als;

  - hoe begin ik er aan?

  - ik ben niet technisch; kan ik het dan toch?

  - duurt het niet lang voor ik resultaat heb?

  - hoe zet ik mijn training online?

  - en nog veel meer……………

Al die vragen spoken door je hoofd, waardoor je de beslissing steeds maar voor je uitschuift.

Hoe zit dat bij jou?

Ben je als trainer, consultant of coach op zoek naar een manier om ook online te kunnen werken? Of overweeg je een carrièreswitch naar het mooie creatieve beroep van e-learning ontwikkelaar (Instructional Designer)? Dan is de training QUICKSTART E-Learning Ontwikkelen dé manier om uit te vinden wat e-learning voor jou kan betekenen en of je het leuk vindt om daarmee aan de slag te gaan! Je leert in deze online training in korte tijd hoe je e-learning content maakt en vóór het eind van de training heb jij al je eerste inspirerende online modules ontwikkeld.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  Les 1: Jouw WHY

  Les 2: Opzet van je training

  Les 3: Presentatie van de content

  Les 4: Tools gebruiken (praktijk)

  Les 5: Stel je training samen

  Les 6: Zet je training online

Elke les bevat uit te voeren praktijkopdrachten, over het door jou gekozen onderwerp. Een van onze docenten zal je uitwerkingen beoordelen en voorzien van nuttige feedback!

Volg deze training GRATIS met het Stap-budget

Via mijn website kunt u het aanvraagformulier vinden voor deze STAP-BUDGET subsidie. U kunt namelijk in 2022 maximaal 1000,- subsidie krijgen van de overheid om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te vergroten.

Je komt in aanmerking voor deze subsidie als je voldoet aan:

- 18 jaar of ouder en de pensioengerechtigde leeftijd

- Je hebt 24 maanden in Nederland gewerkt, gewoond of een uitkering ontvangen.

De eLearning eXpert Group is een door het UWV erkend opleidingsinstituut voor de STAP-budget subsidie. Wij bieden diverse trainingen aan waarvoor je de subsidie kunt aanvragen. Hierdoor kun je flink besparen op je investering en zijn sommige training zelfs helemaal gratis te volgen.

De subsidies worden verdeeld over periodes van 2 maanden. Het (virtuele) loket gaat steeds open om 10.00 uur. De vorige keer was binnen enkele uren het subsidiebedrag voor die periode uitgedeeld. Wees er dus op tijd bij! Want op=op. Mocht je achter het net vissen, probeer het dan in een volgende ronde opnieuw.

Voor 2022 starten de aanmeldperiodes op de volgende data: 1 maart, 2 mei, 1 juli, 1 september en 1 november.

Wij helpen jou bij het krijgen van de subsidie, want...

Door het invullen van het onderstaande formulier doen wij voor jou een voor-aanmelding. Alle gegevens zijn dan al in het UWV-systeem bekend op het moment dat jij jouw definitieve aanvraag indient. Hierdoor is de kans op toewijzing van de subsidie groter en is er minder kans op fouten bij het indienen van je aanvraag.

Ga naar: Aanvraag formulier STAP-Subsidie.

Vul daar het formulier in naar waarheid en selecteer de training of opleiding die je wilt gaan volgen.

Downsload het PDF bestand.

Ga op 1 november a.s. naar de website van het UWV: www.stapuwv.nl.

Klik daar op de knop "Aanvragen STAP-budget. De andere stappen die erbij staan mag je overslaan. Log in met uw DigiD. Mocht u dan in de wachtrij terecht komen, sluit het browser-venster dan niet. Vervolg de aanwijzingen op de pagina van het UWV.

Binnen 4 weken krijg je een bericht vanuit het UWV of je aanvraag is goedgekeurd. Mocht je geen recht hebben op de subsidie, dan vervalt de inschrijving voor de gekozen training automatisch. Je loopt dus geen risico.

Meer weten?

Onderwijsaanbieder: eLearning eXpert Group

Opleider ID: 107A979

KvK nummer: 69815194

Adres: Hoogstraat 31, 6083 AX Nunhem

Telefoon: +31 (0) 475452257

E-mail: office@elearningexpertgroup.com

Website: https://elearningexpertgroup.com

eLearning eXpert Group B.V. is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van eLearning eXpert Group B.V. uit Nunhem : e-learning, opleiding zelfstandige ondernemer, opleidingen, workshop, ontwikkelmethode, trainingen, opleidingen kleine bedrijven, rendement behalen.

bron : eLearning eXpert Group B.V.

Geplaatst op dinsdag 4 oktober 2022.