Voor mannen met humor die serieus gelukkig willen zijn

Het cadeau van dit jaar!

Dit boek is voor alle mannen. Als je meer uit het leven wil halen en ook als je wel een vrachtwagentje geluk kan gebruiken. Zelfs als je niet van lezen houdt.

Het is logisch, praktisch en gemakkelijk leesbaar. Voor op de wc of naast het bed.

De schrijfster Marleen zit vol contradicties. "One of the guys" én meisje-meisje. Met de voeten in de klei en ook gestudeerd. Houdt van stereotypes, maar past er zelf niet echt lekker in. Wil graag de vrouw zijn thuis, maar is wel degene die de zaag- en boormachine hanteert. Door haar kennis, ervaring, zelfspot en luchtigheid is ze de ideale coach van mannen. Niet lullen maar poetsen!

In dit boek vind je dan ook vooral duidelijke taal. Concrete quotes met een kort stukje waarin je meteen weet wat jij eraan hebt.

Een cadeau voor jouw beste maat of voor jezelf.
Wie wil er nu niet gelukkig zijn.

Bestel je exemplaar: marleen@happyview.eu

MannenAPK is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van MannenAPK uit Dongen : Mannen APK, APK voor mannen, Ondernemer coaching, bedrijf verkopen, hulp bij ondernemen, onderneming en stress, hoe krijg ik weer plezier in ondernemen, koers onderneming, succesvolle onderneming, mannen coach, ondernemingsstrategie, organisatiewetenschappen, hard werkende mannen, succesvolle man, succesvolle vrouw, mannencoach, top 5 mannen coach, mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde, personal life coach voor ondernemers,.

bron : MannenAPK

Geplaatst op maandag 23 oktober 2023.