Voorjaarsschoonmaak in je bol!

ZATERDAG 7 MEI 2022 VAN 10:00 - 17:30

Voorjaarsschoonmaak in je bol!

Locatie: Enschede

Even alle (winterse) stoffige rommel opruimen in je hoofd. Ramen open, deuren open en whoesh! De frisse wind erdoor! We doen dit regelmatig in ons huis, even flink de zwabber erdoor, alleen vergeten we dat te doen met ons hoofd! Sterker nog, we hebben nooit geleerd dat dit kan. Na deze dag weet je dus dat dit kan. De Bars® zijn 32 punten op je hoofd die je door licht aan te raken vastzittende emoties, blokkades en patronen op kunt laten lossen. Je laat los wat jou niet meer dient. Als je 'hoogsensitief' of hoog gewaar bent, is het soms net alsof je een spons bent die gedachten, gevoelens en emoties van anderen opzuigt. De punten op het hoofd (vergelijkbaar met voetreflexologie, waar de punten op de voeten in verbinding staan met je organen. De punten op je hoofd staan in verbinding met allerlei levensgebieden) die als ze zijn geactiveerd, kunnen helpen bij het loslaten van alle gedachten, gevoelens en emoties. Ook het verminderen van stress en trauma door het hele lichaam is wat de Bars kunnen doen. Tijdens deze class leer je de Bars te geven, door deze 2 keer te geven en te ontvangen. Alle ladingen kunnen zo oplossen waardoor je meer hoofdruimte creëert. In het voorjaar kun je meer moeheid ervaren en is het fijn om –net als je huis- je hoofd ook te luchten.

Dit doen we door de Cntrl Alt Delete knoppen indrukken voor ons hoofd en zo meer hoofdruimte creëren, zodat de vogeltjes extra mooi fluiten en de zon extra lekker schijnt en jij extra vrolijk kunt zijn!

Wanneer? 20 maart 2020 Waar? Enschede Tijd? Van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Inclusief certificaat, koffie/thee en lekkere versnaperingen. Voor de lunch dien je zelf te zorgen.

https://marliesmansveld.nl/product/access-bars-class/ https://www.bodyblisscoaching.nl/agenda/

Body-Bliss Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Body-Bliss Coaching uit Assen : bars sessies, energetische coach, energetische coaching, personal coach, personal coaching, lichaamsprocessen, bars behandeling kinderen,.

bron : Body-Bliss Coaching

Geplaatst op donderdag 24 maart 2022.