Vrijblijvend kennismakingsgesprek coach traject

Ik heb nog ruimte voor enkele coach trajecten. Kom met mij in contact door een kennismakingsgesprek aan te vragen via mijn website www.lewiscoaching.nl

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de tijd genomen om de hulpvraag concreet te formuleren. Ook wordt een plan van aanpak gemaakt met daarin onder meer het aantal gesprekken, de frequentie en het tijdspad. Samen stellen we een individueel persoonlijk plan op dat op jouw hulpvraag is afgestemd.

In dit plan stellen we haalbare korte termijn doelen op en tevens doelen voor de langere termijn. Ook maak ik een schatting voor het benodigd aantal gesprekken, de frequentie en het tijdspad. Het spreekt voor zich dat naarmate het proces vordert dit plan gewijzigd kan worden indien jij of ik dat nodig vind. Jouw verhaal en persoonlijkheid zijn altijd de leidende factor, jij bent de regisseur van je eigen coach proces.

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Het is namelijk belangrijk dat zowel jij als ik een vertrouwd gevoel hebben bij het gesprek dat wij hebben gevoerd. Ik zal tevens open en eerlijk zijn indien jouw hulpvraag passend is bij een andere zorgverlener.

Lewis Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Lewis Coaching uit De Steeg : coach, coaching, coachingpraktijk, persoonlijke coaching, Loopbaan coaching, Externe vertrouwenspersoon, persoonlijke ontwikkeling, wandelcoaching, counseling, Online coaching, coaching op locatie, wandelcoaching, counseling, empowerment, burn-out preventie, .

bron : Lewis Coaching

Geplaatst op maandag 4 september 2023.