Vrouwencirkel | Besluitvaardigheid

Op basis van wat maak jij je keuzes?
Maakt je hoofd soms overuren en stel je keuzes uit?

We gaan oefenen hoe je dit kunt doen, zodat jij je bewust wordt wat goed kan werken als dit soms lastig is voor je. Zodat het makkelijker wordt om te kiezen en besluiten te maken, zonder twijfel en zonder zorgen. Dit onderwerp komt aan bod tijdens de vrouwencirkel.

Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel bied je een veilige plek waar jij jezelf mag laten zien en horen. Hier mag en kan je kwetsbaar zijn, hier kan je elkaar inspireren en van elkaar leren. Je kunt hier plezier met elkaar beleven, en “hart tot hart verbinding ervaren”. Het is een plek waar er ruimte is om thuis te komen bij jezelf, er is ruimte om onderzoek te doen binnenin jezelf naar jouw pure essentie en je kunt ruimte te maken voor je innerlijke wijsheid en licht en liefde.
Al sinds de oudheid komen in cirkels bij elkaar om elkaar te ondersteunen en te helpen. Laten deze wijsheid weer tot ons nemen om zo samen te groeien en bloeien.

Voor wie?

Voor vrouwen die willen groeien en tot bloei willen komen en die open staan om elkaar te empoweren. Je hebt een groot hart en een verlangen om anderen van dienst te zijn. Je zoekt informatie naar zelfontwikkeling, spiritualiteit en ziet een oplossing vanuit het sjamanisme.
Je voelt de roeping om vanuit liefde, kracht en samenwerking van betekenis te kunnen zijn voor anderen en onze moeder aarde.
Het is nu de tijd dat we weer terug mogen naar het zusterschap, om daar vanuit het hartbewustzijn elkaar te ontmoeten. We are the ones were we are waiting for’.

Wat levert het jou op om deel te nemen aan deze vrouwen cirkel?

Praktische tools om toe te passen in het dagelijkse leven, ont-moeting, verbinding, connectie, gezien en gehoord worden, empowerment, heling, bewustwording en inspiratie opdoen om voluit te leven en steeds meer je echte authentieke zelf te zijn. Elke avond begint met een korte inleiding van mij en vervolgens is er ruimte voor uitwisseling. Elke keer is er ook een praktische oefening of een meditatie en je leert om technieken toe te passen vanuit het sjamanisme. (Als je met de auto wilt meerijden met een van de deelnemers geef dit dan aan).

Adres: Noordeinde 26 1141 AM Monnickendam
De ingang van de zaal is te bereiken via de achteringang van de Bonte Os. Ter hoogte van Havenstraat nr 4 is een wit hekje.
Daardoor heen brengt het paadje je bij de ingang, de witte deur met het ronde raampje…

Tijdstip: Inloop om 19:30 uur.
Start om 20:00 uur.

Kosten: €25 als je een losse avond komt.
€20 als je minimaal 5 avonden komt.
Thee en versnaperingen zijn gratis.
Doorgang bij maximaal 16 en minimaal 4 deelnemers.

Heb je vragen hierover?
fo@innerhintz.nl of 06-12162572.

De volgende keren zijn:

14-11-2023: Balans vinden sacred feminine en de divine masculine
28-11-2023: Onderscheidingsvermogen
12-12-2023: Dezpacho

Innerhintz is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Innerhintz uit Watergang : spiritualiteit, zelfontwikkeling en Sjamanisme, hsp vrouwen, hoog sensitieve vrouwen coach, tijd voor jezelf, wie ben ik, bewustworden, unieke zelf, bewustzijnsverruimend, diepgang zoeken, mezelf verloren, .

bron : Innerhintz

Geplaatst op vrijdag 20 oktober 2023.