Wacht niet met leven. Maak er een FEESTJE van!

Wacht niet met leven. Maak er een FEESTJE van!

In deze video vertel ik jou hoe jij zonder SHIT te helen een feestje van jouw leven kunt gaan maken!
Lange tijd heb ik het leven overleeft en ik gun jou wat anders. Ik gun jou een leven vanuit je ware zelf en met heel veel plezier in plaats van een leven waarin jij niet jij durft te zijn Het leven is zo mooi als je het werkelijk durft te gaan leven. Als je durft te staan voor wie jij echt bent.

Laat je leiden door jezelf in plaats van de ander. Dan pas komt je droomleven werkelijk tot leven!
Leer vertrouwen op je eigen gevoel! Dat is 1000x krachtiger!! En dat is wat we gaan doen! Wil je dat? Ga dan mee op de 10-daagse Verlicht je Chakra's reis op 19 januari!
https://nickenkirstie.nl/verlicht-je-chakras/

Zeg vandaag JA en je ontvangt je eerste cadeautje!

Je bent trouwens ook automatisch van een plek verzekerd voor ons event United op 13 & 14 april! Dubbel feest dus!!! Enjoy!

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op donderdag 18 januari 2024.