Wacht niet tot het te laat is.

Je hebt lang genoeg gewacht. Nu is het tijd voor jou! Geef je lichaam & leven nog een kans samen met ons. Zeg JA!

Je lichaam is de tempel van je ziel en kan écht voor jou werken. Het werkt voor JOU, alleen jij zit het zélf vaak in de weg met je eigen angsten, onzekerheden & programmeringen. Wij leren jou dat te doorzien en het zelfhelend vermogen en levensvreugde weer te activeren in jezelf.
De meeste mensen gaan pas met zelfheling aan de slag als ze klachten hebben, deze verergeren, chronisch worden of er een ziekte wordt geconstateerd. Men moet helaas eerst lijden, alvorens er actie ondernomen wordt. En dan kan het echt zijn dat het te laat is om volledig te genezen. Maar wij voorkomen liever dan genezen!

Zelfheling is ook ontzettend waardevol voor jezelf én je kind(eren). Want alles wat jij heelt in jezelf aan angsten & pijnen geef jij niet meer door aan je kinderen. Zodat zij vrij zijn om hun eigen zuivere Licht te leven.

Het is tijd om nu te gaan LEVEN. Voor jezelf & je kind(eren). Je niet meer tegen en klein te laten houden door je beperkende gedachten of de beperkingen van je lichaam.
Jij mag gaan doen waarvoor jij op aarde bent en waar jij gelukkig van wordt. En dat gaat 100% positief doorwerken op alle gebieden in jouw leven.

Jij gaat je laten leiden door liefde, vertrouwen, je hart & intuïtie. En daarom zetten wij samen op 14 & 15 april krachtige energievelden neer waardoor shifts die eerst onmogelijk waren mogelijk worden. We gaan iets doen wat nog nooit gedaan is.
We gaan werken met de nieuwe Lichtenergie die pas op aarde geland is. Om Levensvreugde & energie weer een plek te geven in jezelf en je leven. We gaan samen jouw leven VIEREN. We laten ons niet meer uit het veld slaan. We gaan gewoon onszelf ZIJN.

Are you IN?! Kom dan naar ons 2-daags Healing Event op 14 & 15 april.

Check de link voor meer informatie.
www.nickenkirstie.nl/twee-daags-healing-event/

Ben jij ondernemer, therapeut, coach, psycholoog of energiewerker en al bekend met energiewerk. Kom dan ook om deze Healingsmethoden eigen te maken om door te geven aan je klanten.

Let's make some MAGIC together.

H.E.T. Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van H.E.T. Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, verslavingen, ik ben verslaafd, ik ben ziek, kanker, long-covid, fibromyalgie, lichtwereld, helende reis, chakra's, .

bron : H.E.T. Land van Licht

Geplaatst op donderdag 16 maart 2023.