Wat is een Oorkaarsbehandeling?

De aangename warmte trekt door het trommelvlies en bereikt het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti (via de buis van Eustachius) waardoor de acupunctuurpunten in het oor worden gestimuleerd alsook de doorbloeding en de lymfestroom in de oren, de keel, de neus en de bijholten.

Oorkaars-behandeling berust op warmtewerking, waardoor pijn kan worden verzacht het lichaam ontspant en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Voor meer informatie kijk even op mijn website:
https://www.oosspiritpraktijk.nl/behandeling/oorkaars-behandeling-met-klankschalen/

Wat is de prijs?

45 minuten voor € 27,50.
Wil je nog even blijven nagenieten? Ook dit is mogelijk met de klanken van de klankschalen.
60 minuten voor € 35,-

Oos Spirit Praktijk is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Oos Spirit Praktijk uit Nederweert : familieopstellingen, tafelopstellingen, systemisch werken, disbalans, tarotkaarten, lonormanskaarten, engelenkaarten, karakteranalyse tenen lezen, chakra klankschalen behandeling, klankschalen sessie, klankschaal massage, reiki, coaching, aromatouch massage, oorkaars therapie, telefonisch kaartconsult, vrijgezellenfeest, uitje met vriendinnen, collega uitje, familie uitje, zussendag, Workshop tenen lezen, workshop klankschalen, workshop kaartreadings,.

bron : Oos Spirit Praktijk

Geplaatst op woensdag 30 augustus 2023.