Wat kan Holistische therapie en coaching voor jou betekenen?

Fysieke, emotionele, mentale en/of energetische klachten en blokkades worden met Holistische therapie verholpen en brengt jou verlichting en balans!

Wat kan Holistische therapie en coaching voor jou betekenen?

Holistische therapie betekent dat ik je coach en behandel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. In de praktijk zie ik namelijk dat de oorzaak van klachten vaak niet direct aanwijsbaar is. Door naar je te kijken op alle niveau’s kan ik verstoringen en disbalans ontdekken die de diepere oorzaak van jouw klacht of vraagstuk vormen. Ik kijk dus verder dan de symptomen en behandel de diepere oorzaak van je klacht of vraag.

Verstoring op een of meerdere niveaus leidt tot disbalans. Disbalans kan zich uiten van chronische lichamelijke klachten (bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en moeheid), emotionele klachten (zoals angst, lusteloosheid en/of burn-out) en geestelijke klachten (denk aan stress, depressie, onzekerheid en rusteloosheid). Ook energetische vraagstukken zoals bijvoorbeeld hooggevoeligheid kunnen je uit evenwicht brengen.

Klachten en blokkades zijn met coaching in combinatie met een healing behandeling zoals bijvoorbeeld Reiki, klankschalen en klankhealing, edelstenentherapie en regressietherapie te verhelpen. De healing behandelingen kan je ook zonder coaching boeken.

De meest voorkomende klachten;

- Lichamelijke klachten

- Stress en Burn-out

- Negatief denken

- Ongelukkig voelen

- Gebrek aan zelfliefde

- Angsten

- Onzekerheid

- Hooggevoelig (HSP)

- Niet kunnen verwerken emoties

- Weinig tot geen energie

- Depressie

- Trauma

- Onrust

- Rouw

- Uit balans voelen

- Piekeren

- Slapeloosheid

- Oude overtuigingen en patronen

- Energetische blokkades

Is Holistische therapie en coaching wat voor jou? Neem contact op met Coaching by Stef. Intake is gratis! Consult kan zowel in de praktijkruimte in Hillegom en Amsterdam of online met Zoom/Skype. Check mijn website www.coachingbystef.nl voor meer informatie of whatsapp of bel 0618828868 voor een afspraak.

Coaching by Stef is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Coaching by Stef uit Hillegom : life coach, Holistische Therapie, persoonlijke coaching, healing behandelingen, life coaching, healing behandeling, persoonlijke begeleiding bij een burn-out, coaching bij stress, .

bron : Coaching by Stef

Geplaatst op maandag 28 juni 2021.