Wat valt er te winnen buiten jouw comfortzone?

Beginnen aan compleet nieuwe projecten geeft ons vaak het gevoel dat we wederom als baby's zijn; een student van het leven, die nog een sprong in het diepe waagt.

Hoe voelt dat voor jou? Ervaar je dit als een negatief gevoel? Laat me mijn visie erop met je delen.

Opbouw van iets nieuws.
Ik voel me blij en vooral dankbaar om met jullie te delen dat Phytoria deze maand precies 1 jaar bestaat! Dit gaat gevierd worden. Vorig jaar was ik helemaal nieuw in het opzetten van een bedrijf; laat staan het runnen een holistische praktijk met 1:1 consulten. Soms voelde het "nieuwe" overweldigend; kreeg ik het gevoel op het punt van verdrinken te staan; overwegend alles op te geven. Een strijd waar ik soms nog steeds mee worstel.

Een nieuw project opbouwen is best moeilijk. Hoewel het tegelijkertijd in zekere zin ook positief is. Zie, door hard te werken, creëren we doorzettingsvermogen; reden om trots op onszelf te zijn. Dit is een manier om aandacht te besteden aan onze zelfliefde. Met tijd en vooral geduld doen we meer ervaring op, worden we beter in een bepaald gebied. Bovendien hoeven we niet opnieuw het wiel uit te vinden. Het hebben van de juiste begeleiding, mensen en mentoren om je heen; brengt je makkelijker naar een hoger niveau.

Zie jij avontuur in jouw drang te blijven leren en uit je comfortzone te stappen? Juist dit geeft mij het gevoel dat ik écht leef.

Je levend voelen, dat is waar het geluk zit. Buiten jouw comfort zone is waar de magie gebeurt.

************

Aan welk project of welke projecten werk je momenteel, waarin je je een complete nieuweling voelt? Zie je de positieve kant van het proces? Sta jij jezelf toe om de hulp te vragen die je nodig hebt? Voel je welkom bij Phytoria, ik help je met alle liefde 1:1 verder! Ik kan je meenemen in de wereld van kruiden, vragen over het leven en doeltreffende bewustzijnstraining. Ga naar mijn website en plan gelijk jouw gratis kennismakingsgesprek (20 minuten) via de contactpagina.

************

Klik hier naar mijn website.

info@phytoria.nl

Phytoria | Holistische geneeskunde is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Phytoria | Holistische geneeskunde uit Holten (Gem. Rijssen) : Kruidengeneeskunde, psychosomatiek, holistische praktijk, pijnklachten, overprikkeling, leren nee zeggen, herstellen van fysieke en emotionele klachten, levensstijl aanpakken, gewaardeerd voelen, ik weet niet wat ik wil, hulp gevraagd, bewustwording, voor mezelf leren opkomen, zelfvertrouwen vergroten, uit slachtofferrol komen, integer leven, talenten ontdekken,.

bron : Phytoria | Holistische geneeskunde

Geplaatst op vrijdag 27 januari 2023.