We hebben nieuws!

Door ieders support en succes van het afgelopen jaar zijn we al een beetje uit ons jasje gegroeid en we merken ook dat er op de Hoogstraat steeds minder winkels zijn waardoor er ook minder spontane aanloop is.

Het nieuwe pand is gevestigd op het overdekte winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen waar veel meer mensen komen en is bijna twee keer zo groot als onze huidige winkel.

Ons nieuwe adres word:

Liesveld 2, 3131CL te Vlaardingen

We hebben er zin in! Morgen tekenen we bij de notaris, dus de winkel is nog niet open.

Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer nieuws. Tot die tijd zijn wij natuurlijk gewoon te vinden aan de Hoogstraat 197 te Vlaardingen.

Facebook

Tot snel!

Toys & Things Vlaardingen is een webshop uit Nederland. Trefwoorden van Toys & Things Vlaardingen uit Vlaardingen : speelgoedwinkel, speelgoed webshop, verjaardagscadeau kind, verjaardagscadeau peuter, verjaardagscadeau kleuter, verjaardagscadeau schoolgaand kind, Items voor school, fietsen, steppen, skates, K'nex, winterspeelgoed, speelgoed op gebied van sport en spel, Lego, Dieren, wetenschapsspellen, educatieve spellen, puzzels, items voor school, creatief speelgoed, Playmobil, speelgoed voor baby en peuter, zomerspeelgoed, Jongens speelgoed, meisjes speelgoed, Buiten speelgoed, Paw Patrol speelgoed, Pokemon items, Konijntje Bing speelgoed,.

bron : Toys & Things Vlaardingen

Geplaatst op dinsdag 19 juli 2022.