Webinar Beelddenken in de praktijk

Meer inzicht in hoe verschillend mensen kunnen denken en leren.

Zonder oordeel en kijkend naar de hele persoon. In slechts een uurtje verandert je blik op leren, communiceren en presteren.

Beelddenker ben je vanaf je geboorte tot aan je dood. Kun je maar beter weten hoe dat bij jou werkt.

Een op de vijf mensen is een beelddenker terwijl alle systemen zoals school en werk zijn ingericht op het taaldenksysteem van informatie verwerken.

Beelddenken is geen afwijking of stoornis. Het is een hele waardevolle manier van informatie verwerken.

Veel neurodiversiteiten hebben dezelfde symptomen als beelddenken. Ze claimen de eigenschappen die eigenlijk bij het beelddenken horen.

Helaas: er zijn veel theorie├źn over beelddenken en beelddenken wordt door de wetenschap niet altijd erkent. Terwijl er juist zoveel winst te behalen valt voor leerlingen, volwassenen en werknemers als er beter naar hun talenten gekeken wordt.

https://beelddenkendebrein.nl/webinar-beelddenken/

Beeldig Brein is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Beeldig Brein uit Zelhem : Huiswerkbegeleiding, rekenbegeleiding, beelddenkers, beelddenken, bijscholing, hulp bij huiswerk, opleiding beelddenken, leermogelijkheid kind onderzoeken, niet passend onderwijs, beelddenken op school, hoe moet ik leren, beelddenk kenmerken, passend onderwijs voor iedereen, kernopleiding beelddenken, webinar beelddenken, mini cursus beelddenken, vastlopen op school,.

bron : Beeldig Brein

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2024.