Wegens succes herhaald: Workshop, Hoe werkt mijn brein bij HugzHub in Zelhem.

Wegens succes herhaald: Workshop, Hoe werkt mijn brein bij HugzHub in Zelhem.

Afgelopen woensdagavond hebben 12 enthousiaste deelnemers ervaren hoe verschillend mensen kunnen denken en hoe verschillend zijn informatie verwerken en welke uitwerking dit heeft op je gevoeligheid, je communicatievermogen en op relaties tussen mensen.

Ook hebben we de link gelegd tussen beelddenken, depressie, burn-out, schooluitval, slechte schoolprestaties en trauma. Beelddenken is een manier van informatieverwerken waar je mee geboren wordt en die je je hele leven blijft houden. Als je weet dat jij anders informatieverwerkt dan zoals de maatschappij ingericht is kan dat heel helpend zijn. En alleen weten dat ej een beelddenker bent is niet voldoende, ben jij visueel of auditief ingesteld? ben je een denker of een doener, het maakt allemaal verschil. Weten hoe jij denkt kan helpend zijn voor het bepalen van welk werk het beste bij jou past maar kan ook binnen je relatie heel helpend zijn voor het begrip naar je partner en kinderen.

Wil jij ook ervaren hoe jouw brein werkt? dinsdagavond 7 mei geef ik nog een keer dezelfde workshop dus schrijf je snel in, er is maar plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Voor de leerkrachten onder ons geef ik 29 mei een lezing bij Hugzhub: Beelddenkers in de klas. Ook geschikt voor ouders en ander belangstellenden.

Beeldig Brein is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Beeldig Brein uit Zelhem : Huiswerkbegeleiding, rekenbegeleiding, beelddenkers, beelddenken, bijscholing, hulp bij huiswerk, opleiding beelddenken, leermogelijkheid kind onderzoeken, niet passend onderwijs, beelddenken op school, hoe moet ik leren, beelddenk kenmerken, passend onderwijs voor iedereen, kernopleiding beelddenken, webinar beelddenken, mini cursus beelddenken, vastlopen op school,.

bron : Beeldig Brein

Geplaatst op maandag 15 april 2024.