Wij doen mee aan de tweede landelijke “week van de stenen winkel”

In de week van 8 tot en met 14 mei vindt de tweede landelijke “week van de stenen winkel” plaats.

Wij doen mee aan de tweede landelijke “week van de stenen winkel”

In de week van 8 tot en met 14 mei vindt de tweede landelijke “week van de stenen winkel” plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook Toys & Things Vlaardingen doet mee!

Lokale winkels organiseren in de week van de stenen winkel allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van de stenen winkels te vieren. Samen met hun klanten.

Toys & Things Vlaardingen is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 2021 werd de winkel van Monique Baars geopend in Vlaardingen en bijna twee jaar later is de winkel die inmiddels al is verhuisd naar een grotere locatie in het centrum, niet meer weg te denken.

We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Vlaardingen de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.

Tijdens de week van de stenen winkel vinden er ook bij Toys & Things Vlaardingen leuke activiteiten plaats. Houd dus onze social media in de gaten om te zien hoe we dit gaan vieren en welke activiteiten gaan plaatsvinden.

Toys & Things Vlaardingen is een webshop uit Nederland. Trefwoorden van Toys & Things Vlaardingen uit Vlaardingen : speelgoedwinkel, speelgoed webshop, verjaardagscadeau kind, verjaardagscadeau peuter, verjaardagscadeau kleuter, verjaardagscadeau schoolgaand kind, Items voor school, fietsen, steppen, skates, K'nex, winterspeelgoed, speelgoed op gebied van sport en spel, Lego, Dieren, wetenschapsspellen, educatieve spellen, puzzels, items voor school, creatief speelgoed, Playmobil, speelgoed voor baby en peuter, zomerspeelgoed, Jongens speelgoed, meisjes speelgoed, Buiten speelgoed, Paw Patrol speelgoed, Pokemon items, Konijntje Bing speelgoed,.

bron : Toys & Things Vlaardingen

Geplaatst op woensdag 3 mei 2023.