Wij gaan verhuizen naar Franeker!

Het gaat dan toch echt gebeuren, ik, Angela van der Ploeg van Praktijk Havayah verhuist met lief en onze 2 hondjes naar Franeker!

Wij gaan verhuizen naar Franeker!

Ons huis in Almere, zie foto staat snel op Funda of kijk hier: https://www.wolthuismakelaardij.nl/.../huis-6152331.../ Prijs is bieden vanaf.

Dit houdt wel in dat er verandering in het aanbod komt, want nu wonen we in Almere, van waar we overal heen kunnen. Het ligt centraal en ik kan door heel Nederland (met uitzondering van Zeeland en Limburg) de dienst energetische huisreinigingen uitoefenen. Ik ga uitrekenen tot waar ik deze dienst kan blijven geven. Verder blijven alle online diensten voor iedereen beschikbaar!

Vanaf half juni ga ik 2 maanden dicht om het een en ander te kunnen regelen, te verhuizen en in te inrichten etc. etc. Dit komt uiteraard op de website te staan. Voor nu kan ik nog opdrachten aannemen maar let op: het is druk en de wachttijd is minimaal 3 weken!

Praktijk Havayah is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Praktijk Havayah uit Almere : Fotoreading, Fotoreading dieren, Fotoreading overleden dier, healing bij dieren, Stervensbegeleiding dier, Energetische huisreiniging, huisreiniging, Dierentolk, .

bron : Praktijk Havayah

Geplaatst op woensdag 23 maart 2022.