Wij schijnen licht op Long-Covid

Leven voor een ander. Dat is één van de emotionele pijnen achter Long COVID. Dit is al meerdere keren aan het Licht gekomen tijdens onze intuïtieve opstellingen.

Het raakte ons diep om keer op keer van onze deelnemers te horen dat hun leven alleen nog van betekenis was vanwege de kinderen. Dat het leven zonder hen geen zin had. Ze zich dan eenzaam en verloren voelden.

En keer op keer mochten we terug naar vorige levens waarin ze hun kinderen of geliefden verloren hadden. Of ze gingen zelf dood en hadden het gevoel van de dood met zich mee genomen naar dit leven. De lat hoog leggen, presteren en altijd maar door gaan en leven volgens de maatstaven van een ander en de maatschappij.

Ze mochten allemaal weer ademruimte geven voor zichzelf. Het leven gaan leven voor ZICHZELF en niemand anders. Weer de levensenergie in het 1 & 2e Chakra activeren en oude pijnen die voor blokkades zorgden weer terug geven aan de (voor)ouders waar ze vandaan kwamen. Stoppen met overleven, ziek zijn EN voelen en in het leven stappen. Voor zichzelf. Dat bleef maar doorkomen. Ga weer leven voor jezelf. Ga ademen voor je cellen.

Er kwam nog een mooie oefening door die we graag met je delen:
Adem in, voor jezelf.
Adem uit, voor jezelf.
Voel de ademruimte die jij aan jezelf geeft.
Laat oude pijnen in je longen los en laat je cellen zich vullen met vernieuwde adem, voor jezelf.
Voel hoe met elke ademteug er nieuwe zuurstof je longen binnenstroomt. Helemaal voor jou alleen.

Je cellen generen zich op de trilling van je nieuwe adem, waardoor jij jezelf nieuw leven schenkt. Zie het maar voor je, dat je cellen zich openen en loslaten wat niet meer dienend is voor jou en je hoogste goed. Laat die oude pijn van niet gehoord en gezien worden. Laat jezelf liefdevol zien en horen. Je mag er zijn en het leven is van en aan jou! Leef hem als nooit te voren, voor jezelf. Ga spelen, ervaren, nee zeggen, ontdekken hoe het is als jij je eigen leven LEEFT.

Mocht je zelf worstelen met Long COVID en ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Deze maand start onze Licht op Long COVID. Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met het helen van jouw innerlijke pijnen zodat jij weer vrij kunt gaan ademen.

De dagen vinden plaats op H.E.T. Land van Licht in Oirschot op 7 maart en 4 april van 10.00u - 15.00u. In de middag is er ruimte voor persoonlijke vragen en je mag zelf bepalen hoeveel dagen je deelneemt. Kennismakingsaanbod: 55 euro.

Ben jij klaar voor deze nieuwe manier van helen? Mail me voor meer informatie: info@hetlandvanlicht.nl

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2023.