Wij zijn bij 't Huis op zoek naar nieuwe (vaste) gebruikers voor in ons pand aan de Ceintuurbaan in Meppel

Wij zijn bij 't Huis op zoek naar nieuwe (vaste) gebruikers voor in ons pand aan de Ceintuurbaan in Meppel. Je kunt denken aan een flexplek met een bureau en internet zodat je even ergens anders kan werken. Je kunt denken aan een plek waar je coachgesprekken kan voeren. Je kunt denken aan een plek waar je met een groep van ongeveer 30 personen een training kan geven. Of je kunt denken aan een vaste plek voor meerdere dagen in de week voor je praktijk, kantoor of kamer. Met een vaste plek wordt je een vaste gebruiker en met vaste gebruiker bedoelen we ook deelgebruiker, want alle ruimtes bij 't Huis delen we met elkaar. Je kan prima full time gebruiker worden van een ruimte waarbij je het in kan richten zoals jij fijn vindt en er gebruik van maken wanneer jij wilt, maar deze ruimte zal nooit helemaal van jou zijn. Wij geloven in delen en wij vragen je dan ook dat, als jij niet aanwezig bent in je ruimte, deze gebruikt mag worden door anderen. Eerlijk zullen we alles delen! Dat maakt 't Huis zo uniek!

Dus ben je op zoek naar een ruimte, een plek voor jouw initiatief? Ben je bereid te delen? En gaat jouw hart uit naar onze visie? Vraag een persoonlijk gesprek aan met een van onze DeelGenoten (Dik, Willemijn of Mirjam) en voel je 't Huis...

www.massagemirjam.nl

Massage Mirjam is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Massage Mirjam uit Meppel : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, .

bron : Massage Mirjam

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023.