Wil je anders en beter leren omgaan met spanning en stress?

Doe dan een MBSR/MBCT mindfulnesstraining.

Deze maand inschrijven met vooraf een gratis voorgesprek in een individueel traject op maat met 50,00 euro korting. Start op elk gewenst moment.

Groepstraject met 25,00 euro korting. Groepstrajecten starten overdag en avonds begin mei.

Hier een paar recensies van deelnemers van dit jaar:

Ria: Zeer waardevolle ervaring welke ik iedereen kan aanraden, bij periodes van grote tegenslagen zoals ziekte, rouw of verlies. Doet je ten volle in het moment leven en beseffen dat je niets verandert aan de situatie maar wel hoe je ermee omgaat.

Maarten: Ik vond deze cursus heel interessant en leerzaam. Door de cursus heb ik mezelf beter leren kennen en geleerd om aandachtiger te leven. Ik pik nu eerder lichamelijke signalen op en heb geleerd hier anders mee om te gaan, hier naar te luisteren en aandacht te geven

ZiEN mindfulness is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van ZiEN mindfulness uit Meppel : stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, chronische pijn, slecht slapen, moeite met ontspannen, angstklachten, angststoornis, stemmingswisselingen, burnout klachten, Compassietraining, minfulness training, Mindful ouderschap, balans in ouderschap, balans in gezin, balans met mezelf, Mindfulness incompany training, minfulness op het werk, .

bron : ZiEN mindfulness

Geplaatst op donderdag 8 juni 2023.