Wil je een familieopstelling ervaren?

Kom dan naar de opstellingendag in Groningen op 27 augustus.

Wil je een familieopstelling ervaren?

Wat zijn familie- of systeemopstellingen?

Bij opstellingen zetten we n.a.v een vraag mensen in de ruimte d.m.v representanten. Aan de hand van bewegingen of hoe de representanten zich voelen, krijgen we zicht op een onderstroom in het systeem. Vaak komen er verstrikkingen aan het licht in het (familie) systeem dat we neerzetten. Hierdoor kan de onderstroom van liefde, die er altijd is, uit beeld raken. Als we deze liefde weer kunnen ervaren, ontstaat er begrip en zachtheid en dikwijls compassie. Hierdoor kunnen we beter omgaan met bepaalde relaties doordat er helderheid ontstaat.

Wil je een familieopstelling ervaren? Kom dan naar de opstellingendag in Groningen op 27 augustus. Er is alleen nog plek voor representanten. De kosten zijn speciaal voor deze dag € 25,-

Geef je op via de website of via de mail.

Wees welkom

EdK Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van EdK Coaching uit Groningen : Systemisch werken, familieopstellingen, werkopstellingen, vriendenopstellingen, systemische werken coaching, persoonlijke coaching, Moeite met geld omgaan, balans werk prive, ik wil mijn leven veranderen, ik heb een conflict op het werk, conflict met collega, conflict met werkgever, ik ben ontslagen, coachvragen stellen, ik word belemmerd, wie ben ik, waar sta ik, wat wil ik, levensdoelen stellen, .

bron : EdK Coaching

Geplaatst op donderdag 28 juli 2022.