Wil je jezelf uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

Zit jij nog op de goede weg, ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap of twijfel je nog?

Wil je jezelf uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

Of ben je al tijden aan het solliciteren en lukt het maar niet? Kom je terug van vakantie of uit een reorganisatie en zit je vol nieuwe plannen maar weet je nog niet hoe je die gaat realiseren?

Kortom laat jouw loopbaan je hart nog steeds snel kloppen of ben jij toe aan een ‘APK’ van je loopbaan?

Wij helpen je om jouw unieke waarden als mens en als professional weer duidelijk voor ogen te krijgen. Investeer drie dagen om te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en of deze in de loop van de tijd zijn veranderd door reorganisaties, maatschappelijke of privé-ontwikkelingen. Samen werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt om de juiste keuzes te maken in je loopbaan en in je privéleven.

Ludo Hof en Bernadette Meijer, twee ervaren loopbaantrainers geven op 18 en 19 november en vrijdag 2 december 2022 de ‘Implicit Career Search’ groepstraining. De training, die in vele landen succesvol is, heeft al duizenden deelnemers geholpen meer zingeving in hun loopbaan te vinden. Niet gericht op wat je kunt, maar op wat je echt graag wilt! De nieuwe training biedt plaats aan maximaal 10 deelnemers en wordt gegeven in Schijndel.

Wij gaan in deze drie dagen op zoek naar wat in essentie werk voor jou betekent, waar je kwaliteiten liggen en in hoeverre je deze nu terugvindt in je huidige baan. Van daaruit gaan we kijken naar hoe jouw loopbaan er in de toekomst uit zal zien en maken we een loopbaanplan. De onderliggende methode die wordt gehanteerd zorgt voor een versneld inzicht in waar je vandaan komt en – veel belangrijker – waar je naartoe wil. Is je interesse gewekt?

Bel voor méér info op: 06-22986967 of neem contact op via: https://bernadettemeijer.nl/contact/

BMJ Loopbaantraining & Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van BMJ Loopbaantraining & Coaching uit Bilthoven : online Loopbaanreisprogramma , negatieve gevoelens, negatieve gedachten overwinnen, bewustwording keuzes, meer zelfvertrouwen, doelen stellen, heft in eigen handen, leven in eigen handen, innerlijke rust, balans denken voelen doen, mindfulness training, loopbaan training, loopbaan coach, loopbaan training, stress training, grip op je gedrag training, Online Loopbaanreis,.

bron : BMJ Loopbaantraining & Coaching

Geplaatst op donderdag 22 september 2022.