Wil jij met nog meer energie door het leven?

Is jou leven volledig van jou? Of leef je op de automatische piloot zonder werkelijk te connecten met jezelf.

Wil jij met nog meer energie door het leven?

Laat mij je helpen je muur af te breken, weer te kiezen voor jezelf en het leven te creëren waar jij het meest gelukkig wordt. Ik weet hoe het is om de connectie met jezelf kwijt te zijn. Je hebt het vaak pas later in de gaten.

Toen wij de beslissing namen voor een derde kindje had ik niet kunnen bedenken dat dit weer een kind zou zijn met ook een handicap…. Alles was onderzocht wij hadden geen risico… dit kon niet waar zijn! Onze oudste zijn had een handicap maar dat was “toeval”. Wij hadden geen genetische afwijkingen. Operaties en jarenlange slapeloze nachten volgden. Ik was alleen maar bezig met “letterlijk” overleven. We kregen geen hulp mijn jongste zoon had 24/7 hulp nodig en ik had mijn anderen zonen en man en mijn bedrijf. Ik deed het allemaal en het lukte ook… maar ik was helemaal uitgeput en niet meer verbonden met mijn hart. Door alle drukte zat ik teveel in mijn hoofd. Ik paste mijn tools toe als een lijstje om af te vinken. Ik wist het toch allemaal al van mijn oudste zoon?

Ik vond dat ik het allemaal zelf moest doen…. Achteraf de grootste fout. Je steeds schuldig voelen bij alles wat je doet. Je voelt je alleen en onbegrepen. Het gevoel dat je faalt. Ik kon iedereen helpen maar dit kon ook ik niet oplossen.

Nu weet ik dat je niet alles kan oplossen. Dat sommige dingen gewoon zijn zoals ze zijn. Ik ging kijken naar de diepere betekenis en kwam nog dichter bij mezelf.

Het gaat erom hoe je er mee om gaat. Het echt naar binnen gaan en de juiste tools toepassen. Uiteindelijk is dit het beste wat me is overkomen en heb ik op geen enkele training kunnen leren wat ik hier heb geleerd. Dit gevoel gun ik jou ook.

Ik voel me meer in Balans dan ooit.

Boek nu een Terug in Balans sessie voor 25 euro.

Praktijk Erna Basten is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Praktijk Erna Basten uit Heeze : ervaringstherapeut, coaching praktijk, weer in balans komen, mentaal sterker worden, meer energie hebben, coaching voor vrouwen, coaching voor kinderen, terug in balans, .

bron : Praktijk Erna Basten

Geplaatst op maandag 26 september 2022.