Word fit voor JEZELF

De 30 minuten workout, kracht- en cardiotraining, één-op-één coaching, speciaal voor vrouwen.

Wordt nu lid voor slechts € 9,90 en start met het Curves Circuit; de workout die werkt!

Krachttraining:
Elke krachttraining vereist dat je een weerstand beweegt die groter is dan de spier gewend is. Progressieve weerstand stimuleert de spieren om sterk en stevig te blijven.

Hydraulische weerstand:
Deze unieke functie maakt krachttraining en cardiotraining tegelijkertijd mogelijk. Door te werken met tegenovergestelde spiergroepen werken de spieren symmetrisch (of in balans). Dit brengt het spier-skeletstelsel in lijn om de houding en functionele beweging te verbeteren.

30 minuten totale lichaamstraining:
Iedereen wil gezond zijn, maar onze levens kunnen extreem druk zijn. De Curves 30-minuten workout biedt de oplossing!

30 seconden intervallen:
Curves werkt met intervallen van 30 seconden, omdat dit de optimale tijd is voor krachttraining. Je spieren kunnen ongeveer 30 seconden 'sprinten' voordat ze vermoeid raken. Het Curves Circuit is ontworpen om te variëren tussen bovenlichaam, onderlichaam en core-oefeningen. na elk toestel ga je naar een station voor metabole conditionering, zodat je spieren kunnen herstellen.

Stretchen:
Stretchen is een essentieel onderdeel voor een optimale gezondheid. Daarom is het belangrijk om je flexibiliteit te behouden en te vergroten. Door regelmatig te stretchen behoud je de integriteit van je gewrichten en verbeter je aanzienlijk je krachtraining en inspanningen voor gewichtsverlies.

Eén-op-één coaching:
Bij elke training is er een coach om je te begeleiden en je te helpen je doelen te bereiken. Er wordt een plan opgesteld dat bij jou past, je levensstijl en je fitnessniveau. Bovendien zullen coaches regelmatig maandelijkse coachingssessies met je hebben om je voortgang bij te houden.

Echte succesverhalen van echte vrouwen!

"Het is geen sportschool, het is mijn tweede thuis."

"Curves is een wonder voor mij geweest."

"Het is gewoon geweldig om bij Curves te zijn."

"Wat je maat ook is, je zult je nooit ongemakkelijk voelen over je lichaam bij Curves."

"Als ik, een luie bankhanger, dit kan doen - dan kan iedereen het."

Wordt dus nu lid voor slechts € 9,90 en start met het Curves Circuit.
* De aanbieding geldt op de begeleidingskosten. Alleen voor nieuwe leden. Niet geldig in combinatie met andere promoties. geldig bij deelnemende vestigingen.

Curves Maarssen

Curves Maarssen is een sportschool uit Nederland. Trefwoorden van Curves Maarssen uit Maarssen : sportschool voor vrouwen, cardio vrouwen, krachtraining vrouwen, fit worden, fit blijven, minder energie, conditie trainen, gezondere levensstijl, sterker worden, 30 minuten workout, 30 minuten training, in 30 minuten sporten, .

bron : Curves Maarssen

Geplaatst op vrijdag 26 april 2024.