Workshop | Dagprogramma Art & Cocktails

Een goede binnenkomer, daar houden wij van! U wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje!

Daarna gaat u aan de slag in een spetterend atelier om een eigen- of groepskunstwerk te maken op een unieke, grappige en creatieve manier. Stap binnen in de wereld van een kunstenaar.

Na de kunstzinnige workshop presenteren we u, op een speelse wijze, een aantal heerlijke cocktails. Daarna gaat u met uw gezelschap aan de slag om zelf cocktails te maken. Heerlijk genieten van uw zelfgemaakte cocktails! Uiteraard zijn er ook alcoholvrije cocktails.

Perfect voor een teambuildingsactiviteit, een gaaf teamuitje of als vrienden/familiegroep Bij een groep groter dan 30 personen is de prijs op aanvraag.

Bij ons is alles mogelijk, zolang het maar een geweldige beleving is!

Dagprogrammakeuze:

Kunstzinnige workshop:
1. ActionPainting
2. Naaktmodel schilderen
3. Kunstig Positief
4. Missie en Visie
5. Olifantjes beschilderen

Lunch: In de vorm van een luxe buffet, waarbij iedereen zijn vingers af zal likken! De gehele dag is voorzien van onbeperkt drank (bier, wijn, fris).
Dit dagprogramma kan uitgebreid worden met een diner. (Meerprijs €35,- p/p)

Cocktailworkshop:
1. Kleurrijke cocktails
2. Gin-Tonics
3. Mocktails

Duur: Dagvullend
Locatie: Atelier/Galerie Iwaz

Prijs:
6 tot 12 personen €105,- p/p
12 tot 20 personen €92,50 p/p
20 tot 30 personen €80,- p/p

Interesse? Neem hier contact op.

IWAZ art is een workshops uit Nederland. Trefwoorden van IWAZ art uit Bergen op Zoom : creatieve beleving, vergaderruimte, Teamuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, familiedagen, kinderfeestjes, kinderatelier, Actionpainting, creatieve workshops, Naaktmodel schilderen, Olifantjes schilderen, Kunstig Positief, kunstwerk maken, teambuilding workshop, Art & Cocktails, Art & Active, Art & Dance, Art & Workout, Art & Choco, Art & Graphics, groepskunstwerk, Kinderfeestje, verfgooien, kunsteducatie, Workshopkadobon, Kunstkadobon, schilderen strippenkaart, .

bron : IWAZ art

Geplaatst op maandag 6 november 2023.